torsdag 2. mai 2013

Før kampen: FK Lofoten vs Junkeren

Førstkommende lørdag er det duket for årets første hjemmekamp på Stranda Stadion. Det skulle blitt den første men serieåpningen mot Mosjøen ble som sagt utsatt til 28. mai. Lørdag er det Junkeren som kommer på besøk. Junkeren spiller sine hjemmekamper på Stordalen kunstgress og har i skrivende stund bare spilt en kamp i serien. Der endte det med 3-0 tap borte mot Sandnessjøen. Onsdag ettermiddag ble det 2-2 resultat hjemme mot Knutzen og Tømmerås i Tverlandet. Junkeren kvalifiserte seg til første runde i cupen etter seire mot Stålkameratene og Steigen. I første cuprunde ble det 3-7 tap mot Bodø/Glimt. Junkeren har mistet blant andre to spillere til andredivisjonslaget Harstad IL, men har også hentet inn flere talenter fra Bodø/Glimt. Ruben Want er en spiller man skal se opp for. Han er en kjappfotet spiller som har scoret en del mål i vinter, blant annet alle tre målene til Junkeren i cuptapet mot Glimt. Så han er en spiller som FK Lofoten må passe på førstkommende lørdag. Tidligere Glimtspiller, Ola Haldorsen, er trener og har uttalt at topp 3 er målet i årets sesong(lofotposten).

FK Lofoten stiller til helgen med samme tropp som mot Innstrandens IL. Itillegg er evigunge Alf Jeremiassen tilbake i troppen. Jan-Erik Pedersen, Bjørn Skog og Christian Horn(alle skadet), Eirik Maddocks er fremdeles ikke med.

Vi har tatt en liten prat med Ulf Steffensen Kielland om hvordan det blir å endelig få spille kamp på Stranda Stadion. "D e alltid deilig å få spell fotball 140 meter heimenfra. Også e d spennende å se om vi klar å spell feiende flott hjemme og styr kampan på Stranda! Viktig at man kommer fortest mulig i flyten, spesielt hjemme. Og i en serie der d virka som om alle kan slå alle, bi hjemmebana ekstremt viktig. Håpa på bra med folk på tribunen". Om kampen på lørdag sier Ulf: "Vi e nødt å spell bedre offensivt enn vi gjorde i første kamp. Bakover så d greit ut, så klar vi å hold 0 så e mye gjort trur æ. Æ e sikker på at vi kjem t å få litt bedre svung framover utover sesongen, men i de første kampan må vi sats på god gammeldags hard jobb før å få poeng"

Tidligere møter:
FK Lofoten - Junkeren 3-2(2012)
Junkeren - FK Lofoten 3-2(2012)
Junkeren - FK Lofoten 0-7(2011)

Flere kamper i 3. runde HåNo:
Tverlandet - Medkila 0-4
Mosjøen - Innstranden 3-2
Mjølner - Steigen 4-1
Bodø/Glimt 2 - Sortland 5-1
Sandnessjøen - Stålkameratene 3-1(onsdag)

Ingen kommentarer: