Johnsen(inn for Holst)
Jeremiassen
Celius
Ingebrigtsen(inn for Kielland)

FK Lofoten vant sesongens andre kamp og står dermed med full pott. På grunn av litt småskader her og der ble det noen rokeringer fra laget som slo Innstranden for en uke siden.
FK Lofoten startet friskt og etter bare 2 minutter hadde André Nordheim gitt hjemmelaget ledelsen. Det kom etter et langt innkast fra Tobias Jensen som Steffen Nilsen stusset videre. Men straks etter tok Junkeren tak i kampen og kjørte voldsomt i 20 minutter. FK Lofoten fikk i denne perioden nesten ikke låne ballen. Junkeren fikk mange dødballer og bare en god Espen Bendiksen gjorde at Junkeren bare klarte å score et mål i denne perioden. Men kort tid etter utligningen til Junkeren tok hjemmelaget igjen tak i kampen og fikk til mer av spillet sitt. Christian Holst hadde en stor sjanse som ble mesterlig reddet av keeper på stillingen 1-1. Men rett etter det tok Lofoten tilbake ledelsen. Holst løp ned høyrekanten og slår inn på bakerste der Sigve Edvardsen kommer og header ballen tilbake i feltet, og der har André Nordheim enkelt kan sette inn 2-1. Rett etter slår keeper Bendiksen en femmeter som tilslutt Ulf Kielland får stusset i bakrommet. Der kom lyntoget, Christian Holst, som banker ballen i målet. Dermed var stillingen 3-1 som også sto seg til pause. I andre omgang hadde FK Lofoten full kontroll. De fant den rette presshøyden og kontrollerte spillerne som som tidligere i kampen hadde fått styrt. 4-1 kom etter en corner slått av Tamas Geri, som lander hos en umarkert Nordheim på bakerste stolpe. Han fikk god tid til å ta ned ballen å plassere den i lengste hjørne.