Schultz(inn for Kielland etter 55 min)
Horn
Lied Thom
Celius scorer 5-1 målet. (foto: Roy ch)
FK Lofoten tok tak i kampen helt fra start. Det fantastiske spillet uteble, men krigingen og løpingen til hjemmelaget ble helt klart for mye for stålkameratene. Flere brukbare sjanser ble skapt, men FK Lofoten fikk ikke hull på byllen før etter halvtimen var spilt. Da slo Tamas Geri et presist hjørnespark, som Steffen Nilsen etter boken header tilbake der keeper kommer fra. 1-0 og Nilsens første mål for FK Lofoten. Dette ble feiret med på flott bowlingvis.
Bare noen få minutter senere fikk FKL innkast høyt oppe på høyresiden. Tobias Jensen kastet på hodet til Nordheim som stusset på tvers av målet. Keeper bokser men ikke lengre enn til Christian Holst som enkelt setter ballen inn til 2-0.
Et par minutter etter var det duket for nok en dødball. Denne gangen gjør Sigve Edvardsen seg klar til å slå fra venstresiden. Frisparket er presist og kaptein, Trygve Eriksen, noterer seg for sitt første mål for FK Lofoten. 3-0 som også var pauseresultatet.
I pausen bestemte FKL seg får å gå rett ut å drepe kampen og i tillegg var det et delmål å ikke slippe inn mål.
Lettere sagt enn gjort. Rett etter hvilen reduserte stålkameratene etter noe sløv defensivt arbeid av hjemmelaget. 3-1
Men FK Lofoten reiste seg ganske raskt igjen. Christian Holst forserer i sikksakk gjennom en haug med stålspillere før han nydelig trer ballen gjennom til Sigve som har funnet bakrommet(!). Keeper redder første forsøk men Sigve er sikker på returen. 4-1
FKL hadde også i andre omgang mange dødballer. Edvardsen gjorde seg igjen klar til å slå ballen inn i feltet. Der fant han en titan i Espen Celius som knuser alle i luften og gjør 5-1.
Markus Schultz har kommet inn som høyre midtbane i andre omgang. Han gjør en flott vending og serverer Tobias Jensen, som ble flyttet opp som spiss, igjennom og han fikk kranglet inn kampens siste mål. 6-1.
I sluttminuttene fikk også tidligere lofotspiller, Hugo Nilsen, rødt kort etter to gule.
En annen gledelig nyhet er at høyreback, Sondre Sortland fikk sin debut for FK Lofoten. Gratulerer. Det betyr at samtlige i troppen nå har spilt tredjedivisjonsfotball.

FK Lofoten-børsen:(vurdert av speaker, Kimmy Kristoffersen)
3 - Trygve Eriksen
2 - Sigve Edvardsen
1 - Christian Holst

Gule kort:
Markus Schultz

Lofotpostens rapport kan du lese her!

Og helt til slutt så ønsker FK Lofoten å takke vårt fantastiske publikum som heiet laget frem gjennom 90 minutter. Det ble virkelig god stemning og dette ønsket lage å betale tilbake med en seier å forhåpentligvis kan det gode forholde fortsette utover sesongen!!