søndag 19. mai 2013

Før kampen FK Lofoten vs Stålkameratene

Odin og Bjørn Skog klar for borgertoget.
Først og fremst håper vi alle har hatt en strålende feiring av nasjonaldagen. Også vil vi gratulere Svolvær Idrettslag med 100 år! HIPP HIPP!!
Men når all kakespisingen endelig er ferdig skal guttene i FK Lofoten endelig begynne å forberede seg til kamp igjen. På mandag kommer Stålkam på besøk.
Stålkameratene kommer fra Mo I Rana og ble stiftet i 1935. Laget har de siste årene delt hjemmebane med Mo IL, men har byttet hjemmearena til Stålhallen denne sesongen. Lofotposten skriver at Stålkameratene har, i følge assistenttrener Kenneth Johansen, ambisjoner om å komme høyere på tabellen enn fjorårets sjetteplass. Stålkam har hatt en litt dårlig start på sesongen å ligger foreløpig på nest siste plass, men viste at de kan når de slo Tverlandet 5-1. Spilleren som hjemmelaget må passe seg for på mandag er tidligere lofotenspiller og bror til Espen, Stian Celius Steffensen. Stian er, som broren, en veldig stor og sterk spiller med en nese for mål. Her blir det en kamp i kampen mot bror, Espen, som mest sannsynlig blir å spille midtstopper for FK Lofoten.

FK Lofotens tropp:
Espen Bendiksen, Kai Kamsvåg, Martin Andreassen, Sondre Sortland, Tobias Jensen, Tamas Geri, Espen Celius, Trygve Eriksen, Jon-Helge Lied Thom, Alf Jeremiassen, Christian Horn, Steffen Nilsen, Christian Holst, Jarle Johnsen, Kjell-Egil Ingebrigtsen, Sigve Emil Lied Edvardsen, Andre Nordheim og Ulf Steffensen Kielland

Mangler:
Jan-Erik Pedersen, Bjørn Skog(begge skadet) og Eirik Maddocks

Vi har tatt en liten prat med Espen Celius om FK Lofotens start på sesongen. "Veldig bra, egentlig forventa selv om vi stanga litt i første kamp. Spella en god defensiv kamp mot Medkila og skapte mye, med litt flaks så kunne vi ha hatt 9 poeng. Va ikje imponert over medkila." Og om det å skal spille mot Stålkam og bror, Stian. "Blir en tøff kamp, stål e et godt lag selv om di har trøbbla litt i starten. Alltid artig å spell mot brodern, selv om æ sku ønska vi begge va i FK Lofoten. Og alt anna enn seier e uaktuelt i denne kampen"

Tidligere møter:
FK Lofoten - Stålkam 1-1 (2012)
Stålkam - FK Lofoten 4-0 (2012)
Stålkam - FK Lofoten 2-3 (2011)

Stålkams 4 siste:
Tverlandet(h) 5-1
Sandnessjøen(b)1-3
Mjølner(h) 2-3
Sortland(b) 2-3

Flere kamper fra 5. runde i HåNo:
Tverlandet - Steigen 6-2(Gaute Tømmerås scorte 2 for Tverlandet)
Innstranden - Junkeren 1-2
Mosjøen - Medkila
Sandnessjøen - Sortland
Bodø/Glimt 2 - Mjølner

Ingen kommentarer: