Andreassen(inn for Celius etter 82 min)
Schultz(inn for Nilsen etter 60 min)
Johnsen
Nordheim(inn for Kielland etter 70 min)

FK Lofoten var hele kampen det beste laget, selv om de ikke klarte å skape de helt store sjansene, bortsett fra et par ganger i hver omgang. Det var en del nye konstellasjoner også. Tamas Geri ble dyttet opp i midtbaneleddet. Noe som kanskje burde skje oftere. Han var kampens gigant og satte ikke en fot feil hele kampen. Holst gjorde også en meget bra match som defensiv midtbane. Kjell Egil Ingebrigtsen fikk sin debut etter sin overgang fra Kabelvåg IL tidligere i uken og viste at han helt klart har noe å tilby på dette nivået.
Det sto 0-0 til pause. Da hadde også IIL hatt et par brukbare sjanser rett før halvtid. Etter pausen så FK Lofoten ut til å slappe mer av. De mistet ballen enkelt og skapte svært lite. Så ut av ingenting så vinner IIL ballen på midten og spiller sin spiss alene igjennom. og han satt ballen sikkert forbi Bendiksen til 1-0. Markus Schultz ble umiddelbart kalt til benken. Og med han på banen klarte FKL straks å løfte spillet sitt og Markus fant rommene til å spille til våre raske kantspillere. Markus skulle også bli viktig ved utligningen. Han spiller fint sammen debutant Ingebrigtsen på venstrekanten før han legger inn på bakerste stolpe og der kommer titanen Espen Celius å banker ballen opp i krysset fra omtrent 20 cm. 1-1! Etter scoringen virker det litt som om IILs spillere er kjørt, og FKL trykker på for en lederscoring. Og den kom. Slurv på midtbanen til IIL gjør at Nordheim, som kom inn for Kielland, kan bryte og slår ballen rett i bakrom der Edvardsen parkerer hjemmelagets forsvar før han alene med keeper slår "fifapassning" på tvers av målet til Christian Holst enkelt kan sette ballen i tomt mål. 1-2! Martin Andreassen kom mot slutten inn for Celius og fikk også vise med gode passninger og duellstyrke at han vil være med å kjempe i år. IIL prøvde mot slutten av kampen med seg med mange lange baller i et håp om poeng men FK Lofoten kontrollerte det hele inn. På overtid kom også Kjell Egil seg alene med keeper, men han plasserte ballen utenfor målet. Dermed endte det med borteseier og en fin start på sesongen for klubben i våre hjerter.

Gule kort:
Sigve Emil Lid Edvardsen

FK Lofotenbørsen(av legenden Andreas Knutzen):
3 - Tamas Geri
2 - Tobias Jensen
1 - Markus Schultz

Det skal også sies at FK Lofotens spillere ble hyllet av dommeren etter kampen for gode holdninger og lite kjefting mot sjefene på banen. Pluss i boken!
Nå ser vi fremover mot helgens kamp mot Junkeren på Stranda Stadion der vi selvsagt forventer at alle poengene skal bli igjen.

Lofotposten har skrevet dette om dagens kamp!