torsdag 23. mai 2013

Før kampen: Steigen SK vs FK Lofoten

FK Lofoten seiler for tiden i medvind, med 10 poeng av 12 mulige, og ligger 2 poeng bak serieleder Bodø/Glimt 2 med en kamp mindre spilt. Lørdag morgen reiser FK Lofoten til Steigen med hurtigbåten for å prøve og fylle på poengkontoen.
Steigen SK ble stiftet i 1947 og spiller sine hjemmekamper på Leinesfjord kunstgress. Steigens trener, Roger Hansen, meldte til Lofotposten før sesongen at en plass mellom 5. og 7. ikke var utenkelig i årets sesong. Steigen har scoret like mange mål som FK Lofoten i årets sesong, så det er et lag som vet hvor målet står. De har enda ikke tapt på hjemmebane(1-1-0)

FK Lofotens tropp:
Espen Bendiksen, Kai Kamsvåg, Jon-Helge Lied Thom, Sondre Sortland, Tamas Geri, Trygve Eriksen, Espen Celius, Tobias Jensen, Martin Andreassen, Steffen Nilsen(litt usikker pga jobb), Christian Horn, Markus Schultz, Jarle Johnsen, Kjell Egil Ingebrigtsen, André Nordheim, Christian Holst, Sigve Emil Lied Edvardsen, Ulf Steffensen Kielland og kanskje Bjørn Skog(usikker pga skade)

Mangler:
Jan-Erik Pedersen, Alf Jeremiassen og Eirik Maddocks

Vi har tatt en liten prat med vår keeper og tidligere steigenspiller, Espen Bendiksen, om hvordan han synes publikumet vårt har vært sålangt. "De ha vært fantastisk!! D hjelp tel at vi blir meir motivert og da blir prestasjonan bedre!" Vi har også spurt hva han forventer fra gamlelaget sitt på lørdag. "Førventa en tøff kamp! De e knallhard på heimebane og har gode spellera. Vi kan ikkje fir ned på innsatsen, den må ligg i bånn og den må vær der fra start!"

Tidligere møter:
noen som vet??

Steigens fem siste:
Tverlandet(b) 2-6
Sandnesjøen(h) 4-1
Mjølner(b) 1-4
Sortland(h) 5-5
Bodø/Glimt 2(b)1-3

Flere kamper fra runde 6 HåNo:
Stålkam - Mosjøen 4-1
Mjølner - Sandnessjøen
Sortland - Tverlandet
Medkila - Innstranden
Junkeren - Bodø/Glimt 2

Ingen kommentarer: