torsdag 27. juni 2013

Før kampen: FK Lofoten vs Bodø/Glimt 2

Mandag er det duket for vårens siste toppoppgjør i 3. divisjon avdeling 11. Et lofotenlag som sprudler av selvtillit på eget kunstgress møter et lag som er vanskelig å slå både på hjemme og bortebane. FK Lofoten har slitt veldig mot andrelaget til Bodø/Glimt de siste årene. Men dette skal snu nå.
Bodø/Glimt ble stiftet i 1916 og reservelaget spiller som hovedlaget sine hjemmekamper på Aspmyra stadion.
Bortelagets trener, Jan-Erik Bjerk, meldte til Lofotposten før sesongen at Glimt 2 sitt hovedmål denne sesongen er å utvikle spillere og komme så høyt som mulig på tabellen.
Glimt 2 har vært stabile denne sesongen med 7 seire og 2 tap som kom mot de to lagene som ligger øverst på tabellen(Medkila og Mjølner). De har potensielt mange spillere som FK Lofoten må passe på. Blant andre Matias Normann, som gikk til Glimt fra FK Lofoten forrige sommer. Han er nå i klubbens a-stall og har fått sine første kamper på aldersbestem landslag. Men Glimt 2 har også andre bra spillere. Vebjørn Grunnvoll er serien toppscorer. Tidligere Lokerenspiller(Belgia) Vegard Braaten har også spilt en del kamper for rekruttene. De har også stokmarknesgutten, Erlend Robertsen, i sine rekker.
Tidl. lofotenspiller, nå glimt, Matias Normann
Glimt 2 skulle egentlig spille kamp mot Stålkam, men tidligere lofotenspillere Hugo Nilsen og Stian Celius, sist mandag, men denne ble utsatt etter at stålbussen endte på hode etter å ha kjørt av veien. Heldigvis gikk det bra med alle passasjerene.

FK Lofotens tropp:
Espen Bendiksen, Kai Kamsvåg, Sondre Sortland, Tobias Jensen, Bjørn Skog, Trygve Eriksen, Espen Celius, Tamas Geri, Martin Andreassen, Steffen Nilsen, Jarle Johnsen, André Nordheim, Markus Schultz, Eirik Maddocks, Sigve Edvardsen, Kjell-Egil Ingebrigtsen, Christian Holst og Ulf Kielland

Jan-Erik Pedersen er fortsatt skadet, mens Christian Horn er suspendert. Jon-Helge Lied Thom har reist i militæret og er mest sannsynlig ferdig med årets sesong.

Det er ventet mye folk på Stranda Stadion på mandag. Dersom værgudene tillater det så vil det også bli grilling av hvalkjøtt. Grillmester Jan-Erik Pedersen har allerede funnet frem forkleet og gleder seg til å fylle andre mager enn sin egen.
Så kom på kamp, ta med dine venner. Dette er FK Lofotens siste kamp i vår. Vi er enda i toppen og vil med seier bare være 3 poeng bak serielederne. Så ta med ropert, bjelle, tromme og kasseroller. Dette skal bli en fest og alle er invitert!

Tidligere møter:
FK Lofoten - Bodø/Glimt 2 1-4(2012)
Bodø/Glimt 2 - FK Lofoten 8-3(2012)
Bodø/Glimt 2 - FK Lofoten 4-0(2011)

Bodø/Glimt 2 sine fem siste:
Tverlandet(h) 5-0
Medkila(b) 2-1
Sandnessjøen(h) 1-0
Junkeren(b) 1-2
Mjølner(h) 1-2

Ingen kommentarer: