fredag 2. august 2013

FK Lofoten vs Bodø/Glimt 2 2-1(1-1)

FK Lofotens siste kamp før sommerferien skulle ende som så mange tidligere hjemmekamper denne sesongen. Rekruttlaget til Glimt ble antatt som en av favorittene før sesongen, men ble et lite nummer for små i denne kampen.

Kielland(15 min for Nordheim)

Men det startet bra for gjestene. Etter 18 minutter kom en glimtspiller fra høyresiden inn i banen der han plasserte ballen fint i lengste hjørne bak en utspilt Espen Bendiksen.

Men etter 30 minutter fikk FK Lofoten frispark på hjørne av sekstenmeteren. Den slo Sigve Edvardsen presist mot bakre stolpe hvor André Nordheim hadde kommet seg helt fri og kunne heade inn utligningen.

I andre omgang gikk hjemmelaget tidlig til verks med et ønske om å vinne kampen. Og etter 61 minutter skulle kampens store spiller, Sigve Edvardsen sende FKL opp i føringen. Tobias Jensen raidet oppover høyresiden og slo til Christian Holst som hadde stukket i bakrommet. Han slo igjen ballen ut 45 grader der Sigve enkelt kunne sette ballen bak glimtkeeperen. 2-1 til FK Lofoten som også skulle bli sluttresultatet.
Sigve klar med ballen(foto: Alf Edvardsen)

FK Lofotenbørsen(vurdert av speaker, Vidar Benjaminsen)