torsdag 20. juni 2013

Før kampen: Tverlandet vs FK LofotenFK Lofoten slo kraftig tilbake mot Sandnessjøen etter tapet i Narvik og står med 5 seire av 5 mulige i egen lekegrind. På bortebane har det ikke gått like bra for de hvite fra Lofoten. 1 seier, 2 uavgjort og 1 tap er fasiten på utebane sålangt. Så en trepoenger vil komme godt med i FK Lofotens kamp i toppen av tabellen. Heldigvis er det bare 3 poeng opp til Medkila som leder serien.
For Tverlandets del er saken annerledes. De ligger på niende etter 9 kamper, og bare 4 poeng over sisteplass. Dette til tross for at de hentet to av de viktigste spillerne til FK Lofoten før denne sesongen. Tverlandet IL ble stiftet i 1928 og spiller sine hjemmekamper på Tverlandet Kunstgress.
I fjorårets oppgjør vant FK Lofoten 5-1. Da scorte Gaute Tømmerås 2 fantastiske mål. I år spiller han sammen Andreas Knutzen i Tverlandet. Det vil  nok ikke være en overdrivelse å påstå at disse kanskje er blant de viktigste spillerne i dette Tverlandetlaget. Å selv om vi vet at vi ikke vil få noe som helst gratis fra dem denne kampen, så vet vi heldigvis deres styrker. Tverlandet har i tillegg Jørgen Dyngvold, som har scort 7 mål sålangt i serien, som må passes på.
Torgeir Horn, tidligere lofotprest og styremedlem i FK Lofoten, er prest i Tverlandet kirke. I fjor inviterte han FK Lofoten på lunch før kamp. Det ble en stor suksess med orgelspill i kirken og storseier på banen. Det jobbes med å få til samme opplegget denne helgen.
Vi håper i tillegg at det kommer masse lofotfolk som holder til i Bodø by å følger FK Lofoten på kamp. Å kanskje kommer det med noen over fra Lofoten?? Uansett så skal poengene med tilbake til Stranda Stadion! Vi er FK Lofoten og vi har en vilje av stål!
Etter FK Lofotens seier på Tverlandet Kunstgress i fjor.
FK Lofotens stall:
Espen Bendiksen, Kai Kamsvåg, Sondre Sortland, Bjørn Skog, Espen Celius, Tobias Jensen, Eirik Maddocks, Trygve Eriksen, Jon-Helge Lied Thom, Jarle Johnsen, Martin Andreassen, Christian Horn, Sigve Edvardsen, Markus Schultz, André Nordheim, Ulf Kielland, Christian Holst og Kjell Egil Ingebrigtsen.

Tamas Geri er suspendert etter 3 gule kort, mens Jan-Erik Pedersen og Alf Jeremiassen er ute med skade. Steffen Nilsen er ute med sykdom.

Tidligere møter:
Tverlandet - FK Lofoten 1-5(2012)
FK Lofoten - Tverlandet 3-3(2012)

Tverlandets 5 siste:
Bodø/Glimt 2(b) 5-0
Sandnessjøen(b) 3-3
Mjølner(h) 0-2
Sortland(b) 2-2
Steigen(h) 6-2

Øvrige kamper, runde 10 HåNo:
Sandnessjøen - Mosjøen
Steigen - Medkila
Sortland - Junkeren
Mjølner - Innstranden
Bodø/Glimt 2 - Stålkameratene

Ingen kommentarer: