fredag 14. juni 2013

Før kampen: FK Lofoten vs Sandnessjøen

Etter et utrulig kjedelig nederlag sist helg er FK Lofoten svært sugne på å revansjere og vise publikum at det som skjedde i Narvik var et arbeidsuhell. Kaptein, Trygve Eriksen er tilbake i stallen. Det er også Tobias Jensen. Espen Celius er sykemeldt og trolig ikke med. Jarle Johnsen er skadet og Markus Schultz er mest sannsynlig ikke med på grunn av sykdom.

Sandnessjøen IL har hatt en skuffende start på sesongen og har tapt samtlige kamper borte fra eget kunstgress. De ligg for tiden på tiendeplass med 8 poeng etter 8 kamper. Sandnessjøen IL ble stiftet på 1914 og spiller sine hjemmekamper på Stamnes Kunstgress. Deres store spiller er tidligere Bodø/Glimtspiller Stian Theting som har ca 200 kamper for bodølaget. Han er en mann FK Lofoten må passe godt på. Trener Stein Inge Ludviksen uttalte til Lofotposten før sesongen at de har det beste laget på mange sesonger og bør kjempe i toppen av årets HåNo.

FK Lofotens stall:
Espen Bendiksen, Kai Kamsvåg, Sondre Sortland, Bjørn Skog, Jon-Helge Lied Thom, Tamas Geri, Trygve Eriksen, Tobias Jensen, Steffen Nilsen, Martin Andreassen, Christian Horn, Kjell-Egil Ingebrigtsen, Sigve Emil Lied Edvardsen, Markus Schultz(usikker), André Nordheim, Eirik Maddocks, Chritian Holst og Ulf Steffensen Kielland

Tidligere møter:
Sandnessjøen - FK Lofoten 4-0(2012)
FK Lofoten - Sandnessjøen 4-2(2012)
FK Lofoten - Sandnessjøen 3-1(2011)

Sandnessjøen 5 siste:
Tverlandet(h) 3-3
Bodø/Glimt 2(b) 1-0
Mjølner(b) 5-0
Sortland(h) 2-2
Steigen(b) 4-1

Flere kamper runde 9 HåNo:
Junkeren - Steigen 2-2
Mosjøen - Mjølner
Innstranden - Sortland
Bodø/Glimt 2 - Tverlandet

Ingen kommentarer: