fredag 14. juni 2013

FK Mjølner vs FK Lofoten 5-1(2-1)

Sist søndag reiste FK Lofoten til Narvik for å spille mot FK Mjølner. Det endte med et knusende nederlag og årets første tap. FK Lofoten måtte spille uten 3 av forsvarspillerne som har startet alle seriekampene og bidratt til at FKL bare hadde sluppet inn 6 mål før turen til Narvik. Espen Celius fikk ikke fri fra kamp, mens både kaptein Trygve Eriksen og kraftpluggen Tobias Jensen var ute med sykdom. Mer gledelig var det at Bjørn Skog er tilbake fra bruddskaden som han fikk på Narvik stadion i andre kvalikkrunde til norescupen.

Kielland(30 min for Nordheim)

Kampen startet flott og allerede etter et par minutter header Nordheim et frispark fra Tamas Geri i nersiden av tverrligeren, men ballen gikk aldri inn. Bare et par minutter senere skulle bortelaget få juble. Et langt innkast fra Christian Horn ble stusset videre av Steffen Nilsen til Christian Holt som banket til på volley fra 7-8 meter. Like etter dette spilte Espen Bendiksen, Christian Holst i bakrommet. Alene med keeper ble han tatt av en forsvarspiller som var lite eller ikke interessert i ballen. Holst går i bakken, og dommeren dømte ingenting. Helt klart felling som bakerste mann og Mjølner burde vært en mann mindre nesten en hel kamp. Kampen var jevnspilt helt frem til Mjølner scorte 2 mål på rappen. det første etter dårlig markering etter et innlegg fra høyre. Det andre kom også etter litt ruskete forsvarspill og avslutningen gikk via Christian Horn og over en utspilt Espen Bendiksen. 2-1, som også var pauseresultatet. Etter pause prøvde FK Lofoten å presse høyre og skapte sjanser, men ballen ville ikke i mål. I en kontring til Mjølner takler Steffen Nilsen helt klart på ballen, men dommeren mente det annerledes. Frispark til hjemmelaget som tilslutt skulle finne veien til mål. FK Lofoten fortsatte å skape store muligheter, men det skapte også store rom for Mjølner sine kontringer og slik skulle også hjemmelaget få sine to siste mål.
Et forferdelig resultat, som helt klart kunne vært unngått. Men jobb, sykdom, tretthet i forsvar og uheldighet/udyktighet foran mål gjorde at FK Lofoten for første gang i 2013 går av banen med null poeng.

FK Lofotenbørsen:(vurdert av Glenn Vidar Jensen)