onsdag 14. august 2013

FK Lofoten vs Innstrandens IL 2-1(1-1)

FK Lofoten gikk inn til denne kampen uten poengtap på hjemmebane(6-0-0) og ingen planer om å la denne kampen bli annerledes. Men hjemmelaget skulle få det svært tøft i egen lekegrind. Det var flere viktige spillere som manglet. Kaptein, Trygve Eriksen manglet på grunn av sykdom, Eirik Maddocks var skadet, Steffen Nilsen ute med gule kort, mens Kjell-Egil Ingebrigtsen og Sigve Edvardsen hadde en sein ferie. Et sent seiersmål signert Herkules(Espen Celius sitt kallenavn på treningsfeltet) skulle være nok til at alle poengene ble igjen i Svolvær.

Startoppstilling:
Bendiksen(k)
Sortland     -     Skog     -     Celius     -     Geri
Schultz     -     Andreassen     -     Lied Thom
Jensen     -     Nordheim     -     Holst
Benk:
Kamsvåg(1 min for Bendiksen)
Johnsen(18 min for Andreassen)
Kielland(30 min for Nordheim)

Hjemmelaget startet veldig friskt. Etter 4 minutter slår Bjørn Skog en ball opp til Christian Holst som legger ballen ned til André Nordheim som igjen slår ballen rett i bakrommet til Holst som enkelt kunne sette ballen i mål.

Målet kom kanskje litt for tidlig, for det virket som om FK Lofoten begynte å undervurdere motstanderne. Mye slurv, dårlige pasninger og svake løp. Det ga bortelaget en mulighet. Etter halvspilt omgang fikk IIL tidenes gavepakke fra Bendiksen og Celius som begge går etter en ball for så å trekke seg. I tomrommet kom en motspiller bare kunne sette ballen i det tomme målet.

I andre omgang så det litt bedre ut. Hjemmelaget jaget det viktige seiersmålet og skulle til slutt få betalt. FKL fikk et frispark på høyresiden etter 77 minutter. Det la Tamas Geri presist på hodet til Espen Celius som fikk rettet opp sin store feil fra første omgang. 

Mot slutten jaget bortelaget mål som ga store rom for FK Lofoten uten at de klarte å utnytte dette. Det endte med en ny seier, men hele laget må løfte seg flere hakk til neste hjemmekamp. Da kommer serieleder Medkila på besøk.

FK Lofotenbørsen(vurdert av Jan-Erik Pedersen)
3 - Bjørn Skog
2 - Tamas Geri
1 - Sondre Sortland

Gule kort:
Tobias Jensen
Jarle Johnsen

Ingen kommentarer: