fredag 2. august 2013

Mosjøen vs FK Lofoten 4-2(3-1)

Det skulle bli en tung start på høstsesongen for FK Lofoten. En svært lang reise, med svært liten tropp skulle måtte reise hjem med null poeng i bagasjen. Spillere som manglet var Bjørn Skog, Sigve Edvardsen, Tamas Geri, Martin Andreassen og Tobias Jensen.

Startoppstilling:
Bendiksen
Sortland     -     Eriksen(k)     -     Celius      -      Lied Thom
Nordheim      -      Nilsen
Maddocks     -     Schultz      -      Holst
Kielland
Benken:
Kamsvåg
Johnsen(20 min for Maddocks)

Hele 3-0 skulle stillingen bli før gjestene fra Lofoten skulle våkne. Det første kom etter 8 minutter Nordheim feilberegner spretten på gressbanen og ballen går over foten hans og setter forsvaret i ubalanse. Mosjøen kom så alene igjennom og satt ballen sikkert forbi Espen Bendiksen.

Det andre kom etter at Nordheim blir brutt på midten og igjen kommer hjemmelaget alene igjennom. 

Det tredje kom etter at Trygve Eriksen blir regelrett revet over ende ute på høyresiden, men dommeren mente at det var helt OK. Igjen ender ballen opp i nota bak FK Lofotens sisteskanse. FK Lofoten hadde hatt mange store sjanser på dette punktet av kampen men marginene var ikke på hvittrøyenes side. 

Men hull på byllen skulle det bli. Espen Bendiksen klinket et raskt utspill opp mot bakrommet der Christian Holst Jaget. Det ender med en duell mellom han og hjemmelagets keeper og midtstopper. Den vant Holst og headet ballen i mål fra 20 meter.

Etter hvilen skulle FKL starte med ballen. Steffen Nilsen passet ballen ut venstre til Christian Holst som tok saken i egne hender. Han dribler samtlige og setter tilslutt ballen i mål.

Nå trykke FK Lofoten virkelig på. FK Lofoten fikk også en straffe etter at Christian Holst ble felt. Denne tok han selv, men uheldigvis gikk ballen over mål. Og med det så virket det som om litt av luften gikk ut av bortelaget. Men om ikke det var nok så skulle FK Lofoten bli enda mer straffet. Christian Holst tok et svært bra løp hjemover på banen og tar ballen fra en motspiller. Dette syntes av en eller annen grunn dommeren ikke noe om. Så han blåste frispark som selvsagt hjemmelaget scorte på. Og da var alt håpet ute for FK Lofoten.

Gule kort:
Ulf Kielland
Steffen Nilsen(må stå over neste kamp)
Christian Holst

Ingen kommentarer: