onsdag 14. august 2013

Før kampen: FK Lofoten vs Medkila


På lørdag er det duket for toppoppgjør på Stranda Stadion. Da kommer serieleder Medkila på besøk. FK Lofoten har vunnet samtlige kamper på eget kunstgress(7-0-0) og ligger sammen med Mjølner 4 poeng bak laget fra Harstad. Medkila har på sin side ikke tapt på de siste 30 seriekampene. Denne sesongen har de bare avgitt poeng 3 ganger og det første var i motsatt oppgjør i Harstad i vår da stillingen ble 1-1 etter Sigve Emil Lied Edvardsen utlignet rett før slutt. Dette var kampen da FK Lofoten først kjente at de hadde noe i toppen av serien å gjøre.
Begge lag har spillere som jager årets toppscorer Stian Celius. Både vår Christian Holst og Medkilas Johan Örnfjell står med 12 fulltreffere.
Begge lagene har i tillegg viktige spillere ute med karantene. FK Lofotens solide ungarske venstreback Tamas Geri pådro seg 2 gule borte mot Junkeren, mens Medkilas Torkild Nilsen fikk sesongens tredje gule i lagets tremålsseier mot Tverlandet sist helg.
Ellers mangler FK Lofoten Jon-Helge Lied Thom som har reist i militæret. Gladnyhet er at tidligere Harstad -og Hammerfestspiller Glenn Jensen er klar for sitt comeback i lofotentrøyen denne helgen.

Vi har tatt en prat med toppscorer Christian Holst om helgas kamp og om comebacket til Glenn.
"Det er jo det beste hjemmelage som ikke har gitt fra seg poeng hjemme mot et lag som ikke har tapt enda, så kan bli en ganske tøff kamp, men Stranda Stadion er vårres hjemmebane å der skal vi vinn alle kampan.
Trur det blir en ganske spennanes kamp med mye sjansa og et medkilalag som frykta oss. Blir en jevn kamp der det vil bli avgjort på slutten.

Trur faktisk at han(Glenn) kan bli ganske avgjørende. Han har bra teknikk, god å hold på ballen og gode skudd. Han er en spiller som kan kom inn og avgjør en kamp."
Tidligere møter:
Medkila - FK Lofoten 1-1(2013)
FK Lofoten - Medkila 1-1(2010)
Medkila - FK Lofoten 2-0(2010)

Medkilas fem siste:
Tverlandet(h) 3-0
Sandnessjøen(b) 0-1
Mjølner(h) 2-2
Sortland(h) 4-0
Steigen(b) 2-4

Ingen kommentarer: