onsdag 14. august 2013

Analyse av den femtende serierunden!

Tverlandet - Stålkameratene(spilt onsdag)
Stålkameratene har vært i fin form i høst og fortsatte onsdag kveld med en sterk borteseier. 0-1 ble stillingen.
Mosjøen - Junkeren(torsdag)
Mosjøen er et godt hjemmelag og har i tillegg hentet hjem Sindre Ånes fra FK Senja, som burde være klar til denne kampen. Junkeren har etter ferien klatret fra sisteplass. De ønsker å spille fotball og deres raske kanter kan komme til rette på en svær gressbane i Mosjøen. Men vi tror likevel på hjemeseier.
Vår vurdering: 70-30
Sandnessjøen - Steigen(torsdag)
Sandnessjøen er i fritt fall om dagen og kan se ut som en virkelig dumpekandidat. Er vanligvis sterke på eget kunstgress og må finne frem kjempekreftene for å snu trenden. Har 3 poeng på de siste 11 kampene. Steigen er ikke veldig sterke selv og ligger bare 3 poeng foran Sandnessjøen og Innstrandens. Trenger en seier nesten like mye som hjemmelaget og tar de med seg den gode følelsen fra forrige bortekamp kan det bli en ny seier.
Vår vurdering: 40-60
Mjølner - Sortland(fredag)
Hjemmelaget jager Medkila sammen med Glimt 2 og FK Lofoten. Har bare tapt 2 poeng siden tapet mot nettopp Sortland i vår. Ønsker nok å revansjere seg og trenger en seier for å holde liv å gullhåpet. Sortland startet høstsesongen begredelig med storttap for stålkam og hjemmetap mot steigen, men viste at de kan ved å slå et bra Glimtlag forrige helg. Ligger per dags dato trygt på en sjette plass.
Vår vurdering: 80-20
FK Lofoten - Medkila(lørdag)
Se egen sak...
Bodø/Glimt 2 - Innstrandens(mandag)
Glimt sitt rekruttlag tapte noe overraskende borte mot Sortland sist helg og vil nok revansjere dette så fort som mulig. Er et topplag, men må vinne for å fortsatt være med i toppen. Innstrandens på sin side har tre seire hele sesongen og ligger på sisteplass.
Vår vurdering: 90-10

Ingen kommentarer: