tirsdag 27. august 2013

FK Lofoten vs Medkila 1-3(1-1)

Sesongens store toppkamp skulle utvikle seg til å bli en stor nedtur for FK Lofoten. Medkila ledet på forhånd med 4 poeng på FKL. Dette kunne blitt til 1 eller 7 poeng. Dessverre for FK Lofoten skulle det bli hele 7 poeng opp til serielederen.

Startoppstilling:
Bendiksen
Falch     -     Skog     -     Celius     -     Eriksen(k)
Andreassen     -     Jensen
Edvardsen     -     Nordheim     -     Holst
Kielland
Benken:
Kamsvåg(45 min for Bendiksen)
Sortland
Johnsen(22 min for Falch)
Ingebrigtsen(15 min for Kielland)
Jensen
Schultz

Kampen startet verst mulig og allerede etter 11 minutter skulle Medkila ta ledelsen.
Den første omgangen var preget av et hjemmelag med høye skuldre. Medkila hadde for det meste ballen og FK Lofoten hadde nok med å forsvare seg. Litt ute i omgangen begynte hjemmelaget å våkne og sette press på serielederen, men uten at det resulterte i noe. 

Rett før pause kom Medkilas spiss alene med keeper Bendiksen. Men Bendiksen var raskt ute fra streken og nådde ballen i god tid før spissen. Men medkilas spiss fullførte og sparket Bendiksen i hodet. Bendiksen måtte til legevakten å sy både på innsiden og utsiden av munnen. En klar forseelse som dommeren valgte å overse. Minuttet senere var det Nordheim som fikk gjennomgå. I en duell blir han slått i hode med albuen til Medkilastopperen. Igjen valgte dommeren å la episoden gå. 

Men i siste sekund før pause skulle FK Lofoten få en etterlengtet opptur. Martin Andreassen passet ballen til Christian Holst som tok borteforsvaret med på tur. FK Lofotens toppscorer avanserte til han var skrått for keeper og banket ballen inn i lengste hjørne.

I andre omgang var det hjemmelaget som ville frem å vinne kampen. FK Lofoten presset på uten å få uttelling. I stedet skulle Medkila få en kontring med fem minutter igjen på klokken. De kom tre mot to og til slutt fikk de plassert ballen forbi Kai Kamsvåg som imponerte i mål etter Bendiksen måtte gi seg.

Nå måtte hjemmelaget virkelig jobbe. Dette ga enda mer plass for Medkilas kontringer. Og ved neste mulighet skulle bortelaget punktere kampen.

FK Lofoten-børsen(vurdert av Andreas Rolandsen)
2 - Kai Kamsvåg
2 - Christian Holst
2 - Tobias Jensen

Gule kort:
Glenn Jensen
Espen Celius

Ingen kommentarer: