tirsdag 8. mai 2007

sesongstart

ja da va sesongen i gang!

FK Lofoten e klar førr første runde i cupen etter et slagsmål mot Grovfjord hjemme på stranda stadion, og har spilt første seriekamp borte mot Medkila.

i cupkampen mot grovfjord fikk Lofoten en dårli start med et mål i mot i første omgang.
andre omgang var imidlertidig mye bedre, der FKL kjørte fullstendig, men fikk ikke mål før i det 80 minutt da Andreas Knutzen skallet inn 1 - 1. kampen ble avgjort da vekteren Tommy Brenna banket inn et skudd i fra 25 meter i ekstraomgangen som fulgte. Uheldighvis så fikk gamlingen Alfen et rødt kort og blir ute en par-tre kamper

i første seriekamp møtte FKL medkila borte på medkila stadion. det var en kamp som utviklet seg til å bli enveiskjøring uten det helt store resultatet.
midt i første omgang fikk Daniel Aga ballen og forserte flere MILspillere før han sendte ballen til Vegar Pettersen som med en brasse/volly sendte Lofoten i føringen. det andre måle var det også Daniel Aga som sto bak da han lobbet ballen over en utrusende keeper før Espen Nilsen sklidde ballen i nota. 3 - 0 kom i andre omgang da Roy Ekrem raget høyst i luften på en corner fra venstre og headet den utagbart mot mål og Vegar Pettersen hadde en liten styring på ballen. Lofoten burde ha puttet flere mål, men det er tilig i sesongen og paret Aga/Pettersen viste at d kan bli mye mål videre i sesongen.

FK Lofoten har trukket FK Mjølner i cupen å lagene møtes på Stranda stadion 19 mai.

Neste seriekamp er førstkommende lørdag hjemme i mot Grovfjord, og alle lesere oppfordres til å støtte opp laget.

de som kom inn: Nordheim, Siem, Vasshaug
PS. alle i stallen har fått spilletid i obligatoriske kamper bortsett fra keeper Sten Bjarne Normann, men vi kjenner Normannen...en fantastisk spiller som blir å komme sterkt:D love<3