på spillemøtet på bacalao var gjennomgangstemaet at Roar Stokke hadde den tidligere FK Lofotenspilleren Fredrik Horn på drømmelaget sitt i Dagbladet.

eneste som manglet i stallen var Alfen som sto over pga karantene og Celius pga jobb

Brenna
Pettersen Aga

subs: Normann, Nordheim, Siem, Vasshaug, Sortland
de som kom inn: Nordheim(Eriksen), Vasshaug(Nilsen), Siem(Brenna)

kampen starta dårli med en tidlig ledelse til Grovfjord, men lofoten svarte med en gang ved en våken Vegar Pettersen, før Daniel Aga åpnet årets scoringskonto et par minutter senere.
en ellers glasak fra starten av kampen var at kaptein Ekrem var meget med i åpningen.
og en lei sak var at midtstopper Trygve Eriksen måtte ta tili kveld etter at den hardt plagede ankelen hans fikk en trykk midt i første omgang. Inn kom Nordheim og FK Lofoten fikk et punkt de kunne spille de lange ballene opp på. på tampen av første omgang kom vegar pettersen på et raid inn i Grovfjord 16 meter og ble lagt hardt i bakken, og Daniel Aga scorte på det påfølgende straffesparket og FKL ledet 3-1 til pause.

FKL gikk hardt ut i andre omgang og nærmest kjørte over Grovfjord. Espen Nilsen fikk en vond forseelse på seg og Lofoten ble tildelt et nytt straffespark som Daniel Aga scorte sikkert på.
mot slutten av omgangen fikk Grovfjord til et bedre trykk og kunne glede seg over et pent trøstemål som gikk pent i bue over Espen Bendiksen fra ca 20 meter.
men på overtid falt avgjørelsen da en lang ball ble spilt opp på Nordheim for endte gang i kampen, denne gang i fra Knutzen. Nordheim vant duellen og stusset balen til Daniel Aga som på vakkert Berbatov-vis satte ballen utagbart i lengste kryss. Meget pen avslutning fra den tapre Isralitt, som har slitt mye og mangt i de siste 5-6 månedene.

Dagens lofotengutt var uten tvil 4-målscorer Daniel Aga, selv om dette var en lagseier slik det også var sist lagene møttes.

Neste kamp er mot Leknes FK 16 mai på stranda stadion, og det forventes stinn brakke.
og hvis du er russ så husk at det er gratis inngang, og ta med så mange fløyter du kan bære...dette blir show!!:D