onsdag 23. mai 2007

1 runde i cupen mot Mjølner

19 mai møttes FK Lofoten og FK Mjølner i 1. runde i cupen. Lofoten og Mjølner var i samme divisjon i fjor, og da rykket Mjølner opp og Lofoten ble værende igjen. Mjølner vant begge de innbyrdes kampene, så Lofoten var meget klar for kampen, spesielt fordi at Mjølner faktisk gjør det bra i 2 div, og dette var en fin måte og se hvordan en muligens framtid kan bli.

FK Lofoten startet i et forrykende tempo og sjokkerte Mjølner, og det tok bare 8 minutter før Nordheim kom seg fri på venstre side og la inn til Aga som ble felt av en midtstopper og fikk en klar straffe som han satt sikkert i mål selv. STEMNINGEN VAR SATT.

Etter 21 minutter var Lofoten på farten igjen og denne gangen var Ekrem på ferde på venstre side og slår en dårli ball inn i feltet men en smart Espen Nilsen klarer og snappe opp ballen og kliner ballen i krysset på volley med venstre fot. 2 - 0

Etter 41 minutter var snapper Ekrem ballen fra en åndsfraværende midtstopper og raider opp på venstre side og legger en dårli ball inn til Aga, men ballen går forbi alle, men Nilsen får tak i ballen og slår inn og treffer foten til Roy Ekrem. FK LOFOTEN LEDER 3 - 0 TIL PAUSE!!!

Roy Ekrem var tvunget til å gå av i pausen, og Lofoten vet va de har i vente i den andre omgangen, men laget kjemper som løver og spilte med hjerte på utsiden av drakten og kunne fort ha økt ledelsen.
*Nordheim headet igjennom Aga som fikk en storsjangs som keeper hadde storflaks da han avverget mål.
*Samme keeper BURDE vært utvist da Aga igjen ble spilt alene igjennom av Nordheim. Aga prøver å slå rundt keeper som er ute på 25 meter og stopper ballen med hånda(bildet)

men etter et stort press fikk Mjølner uttelling i det 78 minutt da Eirik Bertelsen fikk headet ballen i mål på corner.
etter 83 minutter fikk samme Bertelsen slå et frispark i mål, og lofoten begynner å ana at dette kan bli skummelt samtidi som mjølner begynner og ana håp.

men FK Lofotens unge mannskap klarer brasene og er klare for andre runde i cupen.