Lørdag 26 mai var det duket for et nytt oppgjør i 3 div avd 22 for FK Lofoten. Denne gangen var det Hardhaus i fra Ankenes som gjestet stranda stadion, som er blitt et fort for svolværlaget igjen.

Etter en meget svak treningsuke var "gaffer" Terje Hansen svært irritert og tok ingenting for sikkert. Han begynte å tro at spillerne var blitt FOR selvsikker, men guttene tok seg sammen når det hjalt som mest.

Pettersen Ekrem(c) Nordheim
Nilsen Aga Brenna

Subs: Normann, Sortland, Celius, Siem, Vasshaug
De som kom inn: Vasshaug(for Brenna), Siem(for Pettersen), Celius(for Alfen)

Lofoten fikk igjen en pangstart på kampen. å igjen gikk Aga i bakken og fikk en straffe. den satt han sikkert selv i mål. da var det gått 2 minutter av kampen. 1 - 0

Lofoten fikk igjen mye til på venstre side og hadde flere bra innlegg veg Brenna, Alfen og Aga.

Neste scoring kom i det 15 minutt da Ekrem avsutter i tverrliga og Nilsen skyter i blokken på retur. den neste retur tar Nordheim vare på og banker ballen inn i nota via tvella fra ca 16 meter me venstreslegga. 2 - 0

i det 31 minutt får hardhaus komme altfor lett til på sin høyre side og får lagt inn til ørjan Jacobsen som klarer og lure seg fri fra 3 FKL forsvarere og sette ballen bak bendiksen. 2 -1 og nytt liv i kampen

FK Lofoten får et vel fortjent pusterom da et innlegg treffer pannebrasken til Vegard Pettersen. dette var det siste målet før pause. 3 - 1

etter bare 3 minutter av andre omgang kunne igjen Hardhaus sette ballen bak Espen Bendiksen. denne gangen med Steffen Lockert. 3 -2 og igjen liv i kampen

med 58 minutter på klokken kunne Andy Knutzen sette ballen igjen i målet bak en dårli Hardhauskeeper. 4 - 2

så kom en ung Peter Vasshaug innpå å vile vise at han kunne spille festfotball. det første han gjør er å drible seg forbi ca 15 mann.

Samme Vasshaug skulle score enkelt de 2 neste målene til Alfens store bekymring. han ble nemlig skremt av Vasshaug arge fjess etter vasshaug første mål for FKL. 5 - 2 og 6 - 2

kampens siste mål ble igjen scoret av Daniel Aga som satte straffen sikkert i mål etter Espen Nilsen var blitt tatt ureglementert. 7 - 2 som også ble sluttresultatet.

gule kort: Roy Ekrem, FKL

Tilskuere: cirka 70

Dommer: Bengt Jensen, Mjølner