torsdag 15. mars 2007

trening torsdag 15 mars

i dag va vi 11 mann på trening å terje hansen va tebake på trening.
lite å si fra gardeoben bortsett fra at sivertsen igjen va å se.
de som møtte opp va:
bendiksen(sto på sidelinja grunna sykdom), brenna, skjeseth, celius, nordheim, sivertsen, aga, siem, sortland, nordby, rolandsen, pettersen(sidelinja på grunn av skrubbsår), knutzen.
de som mangla va: normann, nilsen, ekrem, alfen

2 4-kanta i dag. sivertsen og brenna va i den gamle i dag. 3 tunnela, 2 i gammel å en i ung.
skjeseth å nordheim slo begge på celius og siem slo en på sortland.

hoveddelen besto av spill å løpetrening.

svart lag: brenna, siem, celius, nordby, sortland
gult lag: sivertsen, aga, skjeseth, nordheim, knutzen
powerplayspiller: rolandsen

gjennom hele treningen byttet alle på å stå i mål bortsett fra aga som hadde vondt i en finger(buhu). i første del vant d gule laget å var et par hakk bedre enn de svarte laget. var en del fine kombinasjoner og et par stygge uhell. nordheim hadde blant annet en strak høyre på nordby og samme nordheim hadde en kollisjon med brenna der de begge blir liggende nede. nordheim fikk hode til brenna midt i adamseple. må ha sett ganske pussig ut.

etter løpsdelen ble banen gjort kortere og spillet skulle bli mer intensivt.
nå tok svart lag mere over, selv om vi hadde et par dårlige keepera som gjorde jobben til de varte litt lettere men de vant alle kampen bortsett fra en.
den siste kampen ble avsluttet med sudden death der undertegnede laget treningens øyeblikk. han dempet ballen på brystet å ventet på at keeper sivertsen skulle ta ballen men det endte opp me at ballen tuslet i eget mål. fantastisk sprøtt øyeblikk.

dagens lofotengutt: markus rolandsen, flere bra mål og gjorde en fin jobb som powerplayspiller

neste økt: fredag 16 mars klokka 18.00 i K.Ø.H.

PS. flere av spillerne har levert inn skoene de fikk av klubben på grunn av at de va sykt dårli...enkelt å greit elendi kvalitet.

og d må osså legges til at brenna den grusomme skal på nattevakt i natt, så hvis noen sliten med nattesøvnen bare ring til svolvær sløveste og beste vekter <3

Ingen kommentarer: