va et litt forsinka oppmøte på statoil klokka 1045 i mårrest...å vi fant fort ut at vi hadde flere spællera som mangla
dagens tropp:
normann, bendiksen, nordheim, eriksen, knutzen, nordby, sortland, sivertsen, rolandsen, siem, brenna, aga, nilsen

i bussen va d go stemning, me cd'a laga av normann og bendiksen. og i innkjørselen te laukvika plokka vi på han sortland. samtlige hadde på sæ den nye blåe reisejakken bortsett fra han eriksen som va meget motvillig te å bruk den på grunn av at den va XL.

vi slapp å stå å vent på å kom inn i blåbyhallen i dag på grunn av at d blei spælla flere kampa dær i dag.
i garderoben va han gaffer meget klar på at kampen skulle vinnes me tanke på den forrige kampen vi hadde i mot de som for øvri endte 2-2.

startoppstilling:
Normann(45 min)
Nordby Knutzen Eriksen Nordheim(45 min)
Sivertsen(87 min) Rolandsen Siem
Nilsen Aga Brenna

benken: Bendiksen(spillte 45 min for normann), Sortland(spillte 45 min for Nordheim)

kampen starta me et forrykende press fra lofoten, som kjører flere fine kombinasjoner på venstre side og som etter kort tid resulterte i 1-0 te lofoten. brenna briljerer på dødlinjen og slår ut 45 grader til en umarkert rolandsen som vakkert sendte ballen utagbart til høyre for kim-werner solstad i lfk-buret.
1-1 kom etter et langt oppspill som knutzen prøver å heade til nordby men roy rasmussen på lfk klinker til fra 25 meter utagbart for normann som også blir pauseresultat.

i andre omgang va FK Lofoten sin fra ende til annen. daniel aga putter på til 2-1 til Lofoten på en retur.
2-2 kommer ut av ingenting der Leknes kontrer på høyre side og et skudd blir avfyrt rett på Bendiksen fra hjørne av 16-metern som han på mirakuløst vis klarer å fomle i mål. *risikogevinst*
3-2 er et meget pent mål av daniel aga som gjør d meste sjøl innenfor lfk's 16-meter før han plassere ballen sikkert i mål.

ellers er kampen meget preget av en dårli dommer som burde utvist martin eliassen(LFK) tili i første omgang etter en real grisetakling på rolandsen. meget bra at rolandsen gjorde det han ville med eliasen hele kampen.
kampen bar også preg av at Daniel Aga bommet på meget store sjanser til gaffers store fortvilelse. han var blant annet alene me keeper i værtfall 3 ganga der han samtlige ganger klarte å tøve det til.