mandag 12. mars 2007

trening mandag 12. mars

da va vi endeli på nett igjen...
første orntlie update sia spinninga på onsdag...

Gaffer va syk i dag så vi måtte ha stand-in trener wiggo gottfred pettersen(bilde) som coach i dag...
d bruka å vær ganske dårlie treninge når ikke han terje hansen e tilstede, men d kan jo ha nå me å gjør at han ekrem tar styringa på de...æ synes nu i værtfall at treninga i dag va brukbar. i garderoben va d roli bortsett fra en del syt i fra ekrem om at d nye utstyre va litt "shabby".
de som møtte opp i dag va:
normann, skjeseth, ekrem, alfen, celius, knutzen, rolandsen, nordheim, nilsen, brenna, aga, siem, pettersen, sortland, rød(old-boy), finseth
mangla: sivertsen(utenbys), bendiksen(herpes) og nordby(i spania førr å bli kunsti befrukta)

starta me 4-kant. en gammel å en ung. 2 tunnela i den unge å en i den gamle, å 2 va faktisk dobbel(at han som slår den henta den igjen på andre sia). i den unge: brenna på sortland og rolandsen på aga. å i den eldre: flaksalfen på undertegnede(jepp...statistikken byn seriøst å rakne nu).

hoveddelen besto av spæll. først me 2 lag deretter me 3 lag
2 lags:
svart: rød, skjeseth, finseth, nordheim, brenna, aga, siem, nilsen
rødt: normann, ekrem, alfen, celius, pettersen, sortland, knutzen, rolandsen

d svarte lage starta me en litt rusten tommy rød i mål(blei senere erstatta me finseth)
her vant d svarte lage alle kampan bortsett fra en, å d blei scåre et bar outstandinge mål, blant annet av, ekrem, siem og brenna, men d va et mål som va bedre enn de andre å d va fra et innlegg fra nilsen, overhopp av nordheim og så en kanon i fra siem.

så ble vi delt inn i tre lag:
svart: nordheim, aga, skjeseth, brenna, finseth
rødt: ekrem, sortland, alfen, pettersen, rolandsen
gult: knutzen, rød, nilsen, celius, siem

her måtte d byttes på å stå i mål av spællera på de andre lagan, de som sto va: rød(slapp inn mange), alfen(va elendi), nordheim(slapp inn et mål på 2 kampa å varta opp me flere kvalifiserte redninger te brennas store skuffelse)

her va d igjen svart lag som grusa de andre lagan me flere storseira å et bittert 1-0 tap i første kamp mot rødt, men de viste stor innsats og vinnervilje helt til siste blås i fløyta og svart lag var helt klart d store vinnerlage på dagens trening.

i den interne kampen mellom aga og nordheim står det fremdeles 0 - 0 siden de var på lag hele treninga, men viss ikke de hadde vært d så hadde d nok stått 1 - 0 te aga førr han va fresh i dag.

dagens lofotengutt: Jan Rune Finseth
va meget bra i dag dessuten så kom han sæ igjennom hele treninga...stort + i margen

neste trening er klokka 16.00 i morgen i K.Ø.H.

Ingen kommentarer: