dagens tropp va prega av masse forfall på grunn av sykdom, pluss at vi hadde to stykka som va syk som va me. vi va 12 som forlot svolvær i mårrest å så plokka vi på sortland i laukvikkrysse.

nordby knutzen celius Nordheim(!!) ;D
Pettersen Rolandsen Ekrem(c)
Nilsen Aga "lehmann"

Benken besto av: Sortland og Bendiksen

va en roli start på kampen helt te Brenna, nordheim og aga spilte fint på siden og Cristiano Aga gikk meget lett i bakken og fikk straffe. meget kontroversiell, men dommer sto på sitt. cristiano satt ballen selv i høyre kryss sikkert forbi en fomlende FILkeeper. stemningen i blåbyhallen var satt.
ikke lang tid etter gikk cristiano drogba Aga meget lett i bakken igjen å dommer bengt are pettersen pekte igjen på krittmerke til FIL spillernes store fortvilelse. dene gangen satt han ballen sikkert hardt i venste hjørne. for en start av FK Lofoten. men gleden var kortvarig. en klønete Sten Normann i lofotenburet laget straffe til FIL i en situasjon han burde holdt ræva si i mål i stede for å springe etter smågutter. straffen var han etter men man kommer ikke langt ut i siden når man er 166 på strømpelesten...men det ska sies at Normannen hadde flere kvalifiserte redninger på gode skudd fra FILguttene.

i pausen fikk undertegnede klar beskjed fra gaffer om at tingenes tilstand var OK men langt fra godt nok. "hold dæ mellom motspæller å eget mål!!!" sa han mens unge vegar Pettersen tar en bit av bananen min.

i andre omgang føl æ at ting gikk litt bedre på akkorat d område bortsett fra en gang kaptein Ekrem gikk verbalt amok på undertegnede.
bytte i pausen: Normann ut - bole bendiksen inn
omgangen starta me trøkk fra FIL å et innlegg fra venstre ble klarert av Nordheim, som gikk ned for telling etter å ha blitt angrepet av en kar på fil. ga høflig beskjed til FILspilleren om at viss dette skulle inntreffe igjen så e d et smell så e d kvell!!(!!). kampen lå litt å vippet med en smule overtak til FKL, men så fant Lehmann ut at han ikke orket å sentre i det hele tatt resten av kampen å driblet 8-9 FIL spillere førr han satte ballen kontant(med en go bue) fra 30 meter(!!) rett i mål()bokstaveli talt, midt, rett i mål! men lehmann var i det umulige hjørne å synes ikke at 3-2 var nok i mot det tidliger storlaget fra troms å etter en passning fra celius knalla han ballen i mål utagbart fra bortimot 27 meter! resten av veien var det bare kos fra FKL.

lofotenbørs:
normann: 6
bendiksen: 7 førr at han henta oss te morten abelkonsert;)

gi en komentar om dine mål lehmann??
lehmann: vil ikke si at d første va en keepertabbe, men om æ hadde vært keeper på FIL ville nok ha tatt den i fast grep
enn d andre?
Lehmann: sinnsykt bra av mæ, men ville nok ha tatt d å vess æ hadde stått i mål;)