mandag 24. mai 2010

FK Lofoten vs Hardhaus

FK Lofoten kunne i dag stille med det høyeste antall spillere til nå i år. Og planen var å gå ut på banen på samme måte som i onsdagens kamp mot Landsås, med høyt press og prøve og ødelegge kampen tidlig.

Spillere ute:
Andreas Knutzen (leddbåndskade)
Ulf Kielland (avrevet muskel)
Magnus Bjørnøy (lyskestrekk)
Lars Konrad Johnsen (pådro seg skade borte lot Landsås)

Subs: Johnsen(keeper), Aga, Jokic, Schultz, Vassbotn, Vasshaug og Fagerlid

FK Lofoten var i dag veldig sugen på en ny seier. FKL har faktisk ikke vunnet 3 kamper på rad siden opprykksesongen i 2007. Lofoten tok en tidlig ledelse etter et frispark fra Brenna som Hardhausspiller klarte å putte i eget nett. Det ble også stillingen til pause. Første omgang var en ganske sjansefattig affære som Hardhaus egentlig godt kunne scort i.

I andre omgang ble FKL igjen enige om å prøve å stresse Hardhaus høyt i banen. Lofoten klarte det også men det ble ikke de helt fantastiske sjansene av det. Etter ca et kvarter ut i omgangen scorte Lofoten et mål som kanskje er mer typisk for Stoke. Et langt innkast fra Ørjan Overholth blir stusset i vinkelen av Nordheim. 2-0. 3-0 kom like etter da Christian Holst ble felt innfor 16-meteren og kaptein Brenna ekspederte ballen enkelt i mål. Georg Rishaug la deretter på til 4-0 etter et innlegg fra høyre som Markus Schultz bommer på, slik at Rishaug kan knalle ballen opp i krysset. 2 minutter på overtid får Hardhaus sitt trøstemål etter litt klabb og babb inne i lofotenfeltet.

Altså et greit resultat på en dag som ikke alt gikk som det skulle. Lofoten spilte bedre enn forrige hjemmekamp mot Melbo men ikke like bra som borte mot Landsås på onsdag. Nå er det bare snakk om å mobilisere mest mulig før møtet mot Sortland hjemme neste lørdag. Da håper vi på mange tilskuere som kan møte opp å hjelpe FK Lofoten til en ny seier.