Løvik
Holst - Brenna(c) - Rishaug
Nordheim -Kielland

Subs: Vassbotn, Normann, Nordby, Marhaug, Andreassen, Fagerlid

FKL hadde ikke som plan å gå veldig hardt ut me likevell var stillingen 3-0 etter 12 minutter. Først scorte Tommy Brenna etter en corner fra evigunge Jeremiassen. Så scorte Ulf Kielland 2 mål på rappen. Begge med Georg Rishaug som nest siste på ballen. Så gikk FKL inn i en slags dvale, der de ikke gjorde noe spesielt ut av kampen. I det 40. minutt gikk Lofoten opp til 4-0, etter en ball inn fra høyrekanten som Christian Holst får avsluttet på, men keeper reddet og Nordheim kom frem og puttet returen. 4-0 var også pauseresultatet.

Sten Normann kom inn i pausen for en strekkskadet Steinar Jensen.
Det skulle gå 12 minutter ut i andre omgang før neste mål kom. Lofoten kom på en overgang med 3 mot 3 der Brenna førte ballen opp på midten, slo en tunnelpasning venstre til Nordheim som alene med keeper setter ballen nede ved lengste stolpe. Så gjorde FK Lofoten 2 nye bytter. Andreassen inn for Løvik og Marhaug inn for Kielland. På dette tidspunket gikk FKL inn i en ny dvale. Først fikk Ballstad straffe etter klønete dytting av Alfen inne i feltet. Denne bommet "FKL-knuseren" Gøran Ellingsen på. Men et par minutter senere fikk Ballstad igjen sjansen. Denne gangen med et raid ute på deres venstrekant der de til slutt får avsluttet bak Normann. Dette falt dårlig i smak av lofotenspillerne som scorte 4 mål på de neste 9 minuttene. Først på et frispark fra Alf Jeremiassen som går igjennom hele feltet og i mål. Så et meget bra angrep med mange trekk der Brenna til slutt blir spilt fri igjennom og plasserer ballen bak keeper. Neste et fantastisk raid gjennom feltet av Tommy Brenna der Ballstadspillerne ligger strødd rundt han før han enkelt kjippet ballen over en utrusende ballstadkeeper og opp i lengste hjørne. Siste mål kom etter en bra corner fra Alfen som keeper slår inn i eget nett. 9-1.

Jan Erik Pedersen spilte en glitrende kamp ved siden av Andreas Knutzen. Han fullstendig kledde av Ballstads stjernespiss Gøran Ellingsen