torsdag 20. mai 2010

FK Lofoten vs Melbo IL

Et veldig skadepreget FKL-lag møtte Melbo sist lørdag på stranda stadion. Dette var en kamp FK Lofoten var nødt til å vinne for ikke å komme totalt i bakleksa i 2010 sesongen, etter 2 strake tap mot henholdsvis Medkila og Morild(begge på bortebane). Til Melbokampen var Tommy Rød og Peter Vasshaug tilbake for å hjelpe laget, som sliter veldig med skade. Daniel Aga ga også beskjed om at han ville hjelpe laget selv om han enda sliter med en skade.

Spillere ute:
Alfen (på cupfinale i London)
Andreas Knutzen (ute med leddbåndskade)
Jan Erik Pedersen (syk og på pencilinkur)
Magnus Bjørnøy (lyskestrekk)
Ulf Kielland (avreven lårmuskel)
Markus Schultz (ute med leddbåndskade)

Laget:
Johnsen
Overholth - Andreassen - Løvik - Fagerlid
Nikolaisen - Rød - Brenna(c) - Rishaug
Vasshaug - Nordheim

Subs: Vassbotn, Aga, Marhaug, Jokic, Holst og Jensen

Det var ikke en spesielt vellspilt kamp som gikk på Stranda stadion lørdag ettermiddag. Et Lofotenlag uten selvtillit og mange skader. Og et brukbart Melbolag gjorde at dette ble en spennende kamp der ingenting var avgjort før dommeren blåste. FKL tok ledelsen ved Nordheim som snappet opp en retur fra keeper etter frispark fra kaptein Brenna.

Melbo fikk et rødt kort etter at deres høyrekant slo med albuen i brystet på Georg Rishaug. Dette var noe som Lofoten burde ha utnyttet bedre, men som sagt et lag i motvind trenger kanskje et klapp på skuldra mer enn et spark bak som det virker at brorparten av lokalbefolkningen og media gir klubben for øyeblikket.

Melbo slo tilbake i slutten av omgangen etter et balltap høyt i banen. Men FKL slo tilbake ganske kjapt med Georg Rishaug som kjempet seg inn i en god avslutningsposisjon. 2-1 til pause.

Andre omgang ble nesten en ren brytebatalje uten de alt for store målsjansene, og omgangens eneste mål kom på overtid. Igjen var det Georg Rishaug som alene med keeper gjør alt rett, etter glimrende forarbeid av Tommmy Brenna.

Ingen kommentarer: