FK Lofoten spilte lørdag ettermiddag mot Hardhaus på Ankenes. Hardhaus er et bra lag som bare har tapt 2 ganger denne sesongen på eget kunstgress henholdsvis mot Harstad og Mjølner. FKL reiste med bare 12 mann til Ankenes. Av disse var de Sindre Pedersen Fagerlid og Martin Andreassen som nylig har signert.

Vassbotn - Rishaug - Ekrem - Marhaug
Løvik - Siem-Johnsen - Brenna(c) - Fagerlid
Ulven - Aga Bublil

Subs: Andreassen

Første omgang var et fantastisk stort gjesp. Ikke før i det 43 minutt skjedde det noe. Daniel Aga prøver på noen finurlige greier på venstresiden før han slår ballen inn i feltet. Der sto Anders "løva" Løvik og hamret ballen rett ved høyre kryss. Dette er forøvrig "Løva's" første mål for klubben.

Andre omgang var alt annet enn et gjesp. Det gikk ikke lang tid før FKL satte i gang ei kontring som helt til endte opp hos Ulf Kielland. Og ulven var ikke snauere enn at han scorte. Et fint eksempel på at trening hjelper. 0-2.
Hardhaus fikk en redusering etter Georg Johan Rishaug sov litt i timen og lot en Hardhausspiller få til et fritt skudd som i første omgang Nordheim reddet men maktet ikke å redde returen.
FKL gikk så rett i angrep og på hjørnet av 16 meteren snur Brenna seg og sendte ballen på volley i en bue over keeper og i krysset. 1-3.
Noen minutter senere reduserte Hardhaus etter en overlapp på venstresiden og 45 gradersball som ble satt greit i mål. 2-3.
Igjen gikk FKL rett i angrep etter et baklengs. Daniel Aga forserer på venstresiden og banker ball opp i venstre kryss.
På overtid kontret FKL og Ulven ble taklet av keeperen til Hardhaus. Straffe til FKL. Den satt Daniel Aga sikkert i mål.

Med dette kunne FKL innkassere 3 poeng og klubben fortsetter jakten på plass cup til neste sesong. Neste helg gjester Landsås Stranda stadion i Svolvær. Landsås ligger på fjerde plass og er per dags dato det laget som har den siste cupplassen.