onsdag 5. august 2009

Silly Season 2!!

  • Mats Siem-Johnsen har fått beskjed fra agent/styremedlem/oppmann Roger Knutzen at Real Madrid ønsker han! Dette må tas med en klype salt da man enda ikke vet om dette er en av Knutzens ikke-saftige spøker!
  • Det spekuleres i om tidligere kaptein og stopperkjempe Andreas Knutzen ønsker seg tilbake til Lofoten. Han er for tiden i Bodø og spiller for 3 div laget Meløy. Knutzen skal lide av kronisk hjemlengsel og vil være et fint tilskudd for FKL. Ingen i Knutzens agentteam eller spilleren selv var tilgjengelig for kommentar i skrivende stund!
  • Steinar Jensen er igjen observert på trening hos FKL. Det spekuleres i comeback men alt Jensen vil si dagen etter den påståtte treningsøkten er: "jævli støl i dag ja".
  • Det ryktes at tidligere FKL-spiller Terje Pedersen igjen skal gjøre comeback i Lofotentrøya. Han har til nå i år spilt for SIL i 4 div, men det skal ha vært for å komme i bedre form for å lettere få plass på FKL.
  • Media skriver i dag at Lofotens høyreback Jørn Størmer Nordby er klar for Bodøklubben Meløy. Nordby skal i høst flytte til Bodø for å studere, men har uttalt at han foreløpig ikke har noen intensjoner om å gå til en klubb som Meløy. Oppmann Knutzen har uttalt: "hmm, kanskje vi kan bytt han mot han Andreas(knutzen) da. Ville jo vært som å bytt en servelat mot stjernebacon!"

1 kommentar:

Anonym sa...

Kjedelige rykta.
Æ vente bare på debuten til han Anders Larsen æ.