fredag 4. september 2009

Før kampen: Landsås

Det tetner seg i kampen om cupplass til neste sesong. Mjølner, Harstad og Sortland er klar. Den fjerde og siste plassen står mellom Landsås(4 pl), FK Lofoten(5 pl) og kanskje Hardhaus. Landsås har 3 poeng mer enn FKL, men betydelig dårligere målforskjell. Så hvis FKL vinner i morgen er det de som har overtaket. Men derimot hvis Landsås vinner så er det 6 poeng opp og en meget vanskelig kamp for Lofoten.

FKL mønstrer ikke mange menn om dager. Har trolig 13 mann til rådighet i morgen. Flere av disse sliter også med skade. Rishaug har også trent lite denne uken på grunn av "jobb" i Drammen. Siem-Johnsen har flyttet til Drammen så er ikke tilgjengelig resten av sesongen.
  • Kaptein Brenna - avreven muskel(!)
  • Ekrem - strekk
  • Normann - ankelskade
  • Løvik - lårskade
  • Vasshaug
Trolig stiller alle bortsett fra Vasshaug til kamp i morgen.

3 siste kamper:
Hardhaus(b) 2-5
Leknes(b) 0-2
Grovfjord(b) 2-0

Landsås derimot sliter med en dårlig form. 1 poeng på 4 siste og 5-20 i målfoskjell på disse kampene. Men de har likevell spillere som Eirik Risbøl som kan prege fotballkamper.

3 siste kamper
Grovfjord(h) 1-6
Mjølner(b) 7-1
Medkila(h) 2-2


Bloggens XI
Normann
Vassbotn - Andreassen - Ekrem - Marhaug
Nordheim - Brenna(c) - Rishaug - Fagerlid
Kielland - Aga Bublil

Denne helgen er det også Skårungen Cup i Svolvær så det burde bli litt folk og stemning på kampen. Men vi oppfordrer likevell alle som kan om å møte opp.

FK Lofoten - Klubben i våre hjerter

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kor e artikkelen fra Harstad kampen? 18-1. kordan klarte de å tap så mye? burde Lofoten ha et eget lag lengre eller burde de gå over til Kabelvåg IL og Svolvær? Når man ikke klarer å framstå som noe annet enn klovner på banen så synes jeg heller ikke de fortjener å bli kalt "satsningslag".
Tragisk å se at de heller ikke klarer å holde på noen av talentene også. Rart også å se Tromsdalen og Alta som etablerte 1 divisjonslag mens Lofoten er en middelmådighet i 3 divisjon. Disse lagene slo jo Lofoten sønder og sammens for 10 år siden. Hva er det som gjør lille Alta og Tromsdalen så spesielle? Er det bare fordi at man kan få utdanning der? Vel så søk for å få opprettet en høgskole i Lofoten da, ta kontakt med ordføreren og fortell at det er forferdelig viktig! Jeg synes ledelsen i FK Lofoten burde ta et oppgjør om klubbens eksistens overhodet. Det begynner å ligne et middels juniorlag.
Spørsmålet er om det skal satses på talentutvikling eller om det burde satses på å få et lag folk fra regionen kan være stolte av? Hvis første alternativ er det eneste regionen har kapasitet til så synes jeg det er mest fornuftig. Jeg synes også synd på treneren etter kampen. At han i det hele tatt orker. Nei, hadde jeg vært deg Ignac så ville jeg stilt et ultimatum: enten så gjør vi det eller så driter vi i det!
Forresten vil jeg si jeg beundrer de hardbarkede sliterne i FKL stammen som Nordheim, Brenna, Aga og Roy Ekrem(selv om Aga kommer og går litt). Det er slke folk som trengs for å bygge opp et lag! Denne klubben trenger en skikkelig oppvask og det burde egentlig skje i dag siden de uansett verken kan rykke ned eller opp. Og også supporterne i regionen: Få inn mer entusiasme. Jeg er jo den eneste som skriver her! Lykke til.

Hilsen HJ 2.

Anonym sa...

lol...litt av noen slitere du utpeker, latterlig!

Anonym sa...

lol...litt av en fjortizz du er da som fortsatt bruker lol..omg lo 2 tha ser:)