fredag 21. august 2009

Leknes FK vs FK Lofoten

FK Lofoten skulle revansjere tapet hjemme i vår, men det skulle bli en vanskelig kamp for hvittrøyene.

Starting XI

Nordheim
Nikolaisen - Rolandsen - Ekrem - Marhaug
Rishaug - Brenna(c) - Siem-Johnsen
Ulven - Jensen - Aga Bublil

Subs: Vassbotn, Løvik, Vasshaug og Mellem

FK Lofoten styrte kampen fra start og ga egentlig aldri hjemmelaget sjansen. Men FKL sliter med å omsette sjansene i mål. Men i det 44 minutt langer Rishaug et frispark mot Glenn Jensen og Jensen gikk i bakken. Straffe til bortelaget. Straffen satte Aga Bublil sikkert i mål. Tor-Inge Nikolaisen måtte også gå ut med skade midt i første omgang. Inn kom førstereisgutt Espen Vassbotn. I pausen kom Peter Vasshaug inn for Glenn Jensen.

Andre omgang var lik første. Leknes var litt mer med men de klarte aldri å trur storebror fra Vågan. Anders "Løva" Løvik redebuterte da han kom inn midt i omgangen for Siem-Johnsen. 2-0 kom helt på tampen da Tommy Brenna slo inn en corner som Markus Rolandsen lett fikk heade ballen i nettet.