søndag 23. september 2007

Harstad 2 borte 23.09.07I dag spilte FKL en av de kampene som skulle avgjøre 3 div avdeling 22. Borte mot Harstad 2 på Harstad stadion.

Startoppstillingen:
Bendiksen
Nordby     -     Knutzen(c)     -     Rolandsen     -     Vasshaug
Ekrem
Nhleko Brenna     -     Alfen
Pettersen
Nilsen     -     toppscorer Aga

Subs: Rød(for Alfen), Nordheim(for Nhleko Brenna) og Siem(for Nilsen)


FKL startet i et forrykende tempo og da det sto 03:30 på det digitale uret i hjørne av Harstad stadion stod det også 0-1 til borttelaget. Tony Nhleko Brenna slo en bra ball i bakrommet til Espen "Gangsta" Nilsen som slår et lavt innlegg som hilmidtstopper nr 15 banker inn i eget nett. I de påfølgende minuttene burde FKL ha scåret flere ganger men guttene hadde ikke marginene på sin side. Tony Nhleko Brenna vartet opp med flere tunneler i åpningsminuttene. Veldig arti for sydalsværingen som stort sett bare jobber og sliter i tyttebærpolitiet.

Etter 41 minutter var det klart for et nytt mål. Denne gangen av den litt merkelige sorten. Masse "knøl" i FKL forvaret klarer ikke å banke ballen bort slik at samme mann som skårte målet til FKL kunne til slutt få stå helt alene på 5 meter å banke ballen bak Espen Bendiksen, som ble kvitt den berømte smultringen han har klart å beholde i så mange kamper denne sesongen.

I pausen bytter FKL formasjon fra 4-4-2 til 4-3-3 uten at det skulle få så mye betydning. 20 min før slutt entret Tommy Rød og André Nordheim banen for å få litt kontroll på midten igjen. Halvannet minutt går så slås det en bal bak forsvaret til FKL som til slutt blir lobbet over Espen Bendiksen. 2-1 til hjemmelaget.

Men FKL kjørte kampen derfra og inn og skaper flere store sjanser. Og ca 10 minutt fra full tid slås toppscorer Aga fra Nordheim som kombinerer fint med Rød. Ballen tar toppscorer Aga ned på brystkassen før han forserer mot mål og på hjørnet av 16-meter plasserer han den fin i lengste hjørne bak en utspilt HIL 2 keeper. 2-2! Som også blir sluttresultatet og nå trenger guttene fra Lofoten å slå Skånland hjemme til helgen før champagnen kan sprettes.

PS. FKL trener Terje Hansen har akkorat fyllt 40 år og i annledning dette var det gratis kaffe og vafler i pausen på Harstad Stadion i dag. Og undertegnede syns da at det er på sin plass at han også i dette mediumet skal få et bilde utplassert.GRATULERER SÅ MASSE MED OVERSTÅTT!!!!!!:D

2 kommentarer:

Anonym sa...

Æ syns nordheims.blogspot.com e en bra side. Men æ reager på mange av kamprapportan dine. Du skriv ikje bra. Et eksempel: "som ble kvitt den berømte smultringen han har klart å beholde i så mange kamper denne sesongen"

Du framstill det å holde nullen (den berømte smultringen) som nokka negativt (han ble kvitt den). Meget dårlig skrevet, få nån andre som e meir egna tel å skriv kamprapportan! Aga, Nhleko eller han gaffer sjølv e gode alternativ (Spesielt Aga:)

Anonym sa...

Jeg lurer sånn på hvem denne jeppidepp og johnny depp er. . .