lørdag 29. september 2007

FKL - Skånland 29.09.07

I dag var dagen der FKL skulle spille nest siste kamp i serien og den aller siste hjemmekampen i 3 div avd 22. Dagens motstander var Skånland OIF. Det skulle på nytt bli et nykomponert lag, ettersom folk er skadet og suspendert. Toppscorer Daniel Aga soner på grunn av 3 gule kort og sesongen er tilsynelatende over for evigunge Tommy Rød som på gårdagens trening fikk en smell og måtte kaste inn håndkledet etter å ha fått vite at et leddbånd var røket. Men alle i FKL er takknemlig for den innsatsen Rød har gjort for laget i den siste tiden.

Dagens startoppstilling:
Bendiksen
Nordby     -     Knutzen(c)     -     Rolandsen     -     Vasshaug
Nordheim     -     StjerneBrenna     -     Alfen
Nilsen     -     Ekrem     -     Pettersen

Subs: Normann(5 minutter for Ekrem), Siem(hall omgang for Nordheim) og Skjeseth(hall omgang for Alfen)

Det skulle ta kort tid før publikum på Stranda Stadion skulle få noe å juble for. Vegard Pettersen får ballen feilvendt på midten å knaller den i retning av Espen Nilsen som gjør null feil alene med keeper og 1 - 0 til FKL

FKL produserte flere sjanser på kort tid og fikk et frispark høyt oppe på høyresiden som Alfen la perfekt med sin silkefot på pannebrasken til André Nordheim før den gikk ned i lengste hjørne. 2 - 0

Kun kort tid setter kom Pettersen et av sine mange raid inn mot 16metern der han slår ballen mot mål og en uheldig og udyktig SOIFspiller setter ballen inn i eget mål. 3 - 0

Alt i alt en meget bra omgang av FKL som overhode ikke lar SOIF få låne ballen i mer enn noen få trekk. 3 - 0 til hjemmelaget ved halvtid

FKL startet andreomgang litt krampeaktig. Men fortsatte å være farlige framover på banen. En corner slått inn på høyresiden fra Alfen gikk muligens i Roy Ekrem og i mål. Noe som assistenttrener Wiggo Pettersen må si seg fornøyd med for det var han som hadde med sin kreative hjerne funnet på en måtte FKL kunne bli bedre på offensive dødballer. 2 mål på dødball og 4 - 0 til hjemmelaget.

Innbytter Mats Siem<3(takk til anonym) la en stund senere ballen inn i boksen til Espen Nilsen bare kunne breiside ballen i nota til 5 - 0

Kampens siste mål kom helt på tampen av kampen da Espen Nilsen som nå lå på venstresiden tar ballen med seg og dribler halve SOIF forsvaret og banker ballen inn bak en hjelpeløs SOIF keeper. og 6 -0 til FK Lofoten!!

Hvis FKL er riktig heldige så kan seriemesterskapet være klart på mandag hvis Landsås avgir poeng i sin hjemmekamp og hvis de vinner den må allikevell FKL gå på en stjernesmell borte mot tabelljumbo Morild i siste seriekamp for at ikke seriemesterskapet skal ende opp i Vågan.