søndag 2. september 2007

Hardhaus vs. FK Lofoten 1 sept 2007

Lørdag var det duket for første kamp der FKL skulle forsvare serieledelsen i 3 div avd 22. det skulle skje i Narvik mot Hardhaus. Lofoten var uten viktige spillere som Daniel Aga(Skulle se Liverpool mot Derby på Canal+) og Tommy "Tony Nhleko" Brenna(skulle besvime 5-6 ganger i frykt for at United forferdelige seriestart skulle fortsette). Tommy Rød og Roy Gunnar Sigurd Ekrem var den siste uken i MILITÆRET, menEkrem fikk fri til og møtte resten av spillergruppen i Narvik slik at Lofoten hadde 12 mann i stallen. Dermed var det duket for flere nye ting i startoppstillingen.

Startoppstilling:
Bendiksen
Nordby     -     Knutzen(c)     -    Pedersen     -     Vasshaug
Nordheim     -     Rolandsen     -     Alfen
Nilsen    -    Pettersen    -    Ekrem

Sub: Siem(for Alfen)

FK Lofoten skulle ta en meget tili ledelse på Ankenesbanen. Etter bare noen få minuttet skulle Vegard Pettersen sette ballen i nota. 0 - 1

Lofoten skulle fortsette presset, men på en meget uvanlig måte. Hardhaus var kompakte og laget fra Vågan klarte ikke å etablere noe spill og kjørte langa baller opp på kantene i fra Jan Erik Pedersen og Andreas Knutzen. Lofoten produserte flere STORE sjanser men skulle få lite uttelling og dette var en melodi som spilte hele kampen.

Men på en presis corner i fra Alfen stanget Andreas Knutzen ballen i krysset. Meget pent mål.    0 - 2

Lofoten hadde flere bra cornere fra Alfen som skulle ende opp i nettet. denne gangen etter mye klabb og babb så dukker Ekrem opp på bakerste stolpe og banker inn 0 - 3 som også skulle bli pauseresultatet.

I andre omgang skulle både FKL og hardhaus komme utpå som helt nye lag. Hardhaus kjørte rett og slett over FKL i store deler av andre omgang. De produserte ikke særlig me sjanser men de vant altfor mange dueller og FKL klarte nesten ikke å holde på ballen mer enn et par trekk av gangen.

Ikke før det var ca et kvarter igjen av kampen klarte guttene fra Lofoten og senke skuldrene og igjen sette Hardhaus på plass. FKL produserer flere meget store sjanser på slutten men fikk ikke utteling da et innlegg kommer inn i fra høyre som Espen Nilsen vinner i duell me Hardhauskeeper og ballen detter ned i det tomme målet. 0 - 4 til FK Lofoten på en meget svak dag.