søndag 16. september 2007

FKL vs. Landsås 15.09.07


FK Lofoten spilte igjen en veldig viktig hjemmekamp på stranda stadion.
Situasjonen var slik at Landsås ledet serien med et poeng og en kamp mer spilt, og med seier i dag ville Landsås hatt et solid overtak på guttene fra Lofoten.

FKL hadde 16 mann med i troppen i dag, noe som må være årsbeste og noe så spesielt som en midtbanetrio på over 110 år!!! Dette ved at Tommy Rød spilte sin første kamp fra start etter sitt comeback. Tilbake var også toppscorer Daniel Aga etter sin alvorlige ribbensbrist som han pådro seg i toppkampen mot sortland, men startet på benken i dag selv om han hadde gitt ettertrykkelig beskjed om at han var spilleklar.

Startoppstillingen:
Bendiksen
Nordby     -    Knutzen(c)     -     Rolandsen     -     Vasshaug
Rød     -    Ekrem     -     Alfen
Nilsen     -     Pettersen     -     Brenna

Subs: Aga(Halv time for pettersen) og Nordheim(15 minutter for Rød)

Subs not used: Siem, Normann og Pedersen

Dette var en kamp som begge ville vinne. Landsås hadde litt press på FKL i starten men manglet kreativitet i angrepene. Planen deres var helt klar og slå lange baller opp Eirik Risholt/bøl?:P FKL hadde litt duellsproblemer i mot sterke Landsåsgutter, men hærfører Roy Ekrem gikk fram som et stjerneeksempel og sprang opptil flere ganger samt minimum én sklitakling.
FKL's største sjanse før hvilen hadde Espen Nilsen som skaut utførr etter å ha rundet keepern.

I andre omgang fikk ikke FKL noe spesielt tak på Landsås før stjerna Daniel Aga entret banen til stor jubel på tribunen i svolvær. han var rusten i starten men hadde en veldig fin avsluttning i stangen. avgjørelsen kom ikke før det var spilt i 80 minutter da en ball ble slått inn i feltet som Brenna flikket på elegant hvis til Espen Nilsen Som banker ballen inn i nettet. Og alle lofotenguttene bortsett fra hærfører Ekrem lager en menneskelig ball nede ved hjørneflagget. Etter målet så spilte FKL disiplinert sikret med det nye 3 poeng som gjør at FKL leder serien med 2 poeng framfor Landsås og med en kamp mindre spilt.

Kampen som gjenstår er:
Harstad 2 (b)
Skånland(h)
Morild (b)

Ingen kommentarer: