søndag 23. september 2012

Storseier på bortebane

FK Lofoten tok en etterlengtet seier i gårdagens oppgjør borte mot Tverlandet. Vi gav oss ikke før det sto 1-5 på lystavla, som vel strengt tatt ikke var der?

Før kampen var vi invitert til Tverlandet kirke av tidligere styreleder i klubben Torgeir Horn. Her imponerte Ulf Steffensen Kielland sine lagkamerater med pianospill a'la Bethoven:

Om det var Ulf sitt pianospill eller Gud som var med oss i kampen etter frokost i kirken vites ikke, men kampen ble en opptur etter noen svake resultater den siste tiden. Men kampen startet på verst tenkelig måte. Fra Lofoten tok avspark, til Tverlandet hadde scoret var det gått bare 10 sekunder. Jan-Erik Pedersen rettet opp feilen fra 1-0 scoringen da han skaffet Lofoten straffe noen minutter senere. Andreas Knutzen lurte på om det overhode var mulig å rive ned Lofoten-kapteinen - her har du bildebevis Andreas - det er mulig:

Straffen satte Gaute Tømmerås sikkert i mål:

Men Gaute gav seg ikke der. Han scorte liksågreit også det som må være årets mål for FK Lofoten, da han fra 35 meter sendte en suser direkte i mål fra frispark. DEN får du ikke mange av i karrieren Gaute - det nekter jeg å tro! I tillegg var det Gaute som satte 4-1 på lekkert vis etter at Tverlandet ikke fikk klarert ut ballen.

Kampbildet kunne sett annerledes ut om Tverlandet hadde scoret mot slutten av første omgang, men en god Espen Bendiksen fikk slått ballen i stolpen. Og fra det øyeblikket Tverlandets midtstopper og kaptein satte Runar Hansens innlegg i eget mål til 1-2 for Lofoten, var det for å sette det litt på spissen bare ett lag på banen. Lofotens siste scoring ble satt inn av Andre Nordheim som tok over kapteinsbindet i andre omgang, etter en herlig frekk lobb av Glenn Jensen.

Det eneste minuset i dag var at kaptein Jan-Erik Pedersen måtte gi seg med skade til pause. Vi håper ikke dette var det siste vi så av deg i Lofoten-trøya Jan-Erik, til det er du for viktig for laget!!