mandag 3. september 2012

Møter serielederen hjemme

Andre Nordheim er klar til dagens kamp mot Glimt. Ulf S. Kielland i bakgrunn sliter med foten, men er trolig spilleklar.

Vi venter tøff motstand i ettermiddagens kamp mot Bodø/Glimt 2 klokken 18.00. Slik ser tabellen ut når fem kamper gjenstår for alle lag untatt Lofoten og Glimt som har seks kamper hver: 

Bodø/Glimt 2 40
Harstad 36
Sortland 34
Sandnessjøen 26
Stålkameratene 25
Mosjøen 24
Tverlandet 23
Lofoten 21
FK Mjølner 2 20
Innstranden 14
Junkeren 12
Fauske/Sprint 11

Til dagens kamp mangler Lofoten to midtstoppere (Andreas skade, Jan-Erik reise), samt at Tobias Jensen må stå over på grunn av gule kort. Gjestene fra Bodø har stilt med sterkt mannskap i alle kampene hittil i år, og vi venter tøff motstand også i ettermiddag. Spillere fra A-stallen som er aktuelle til dagens kamp er Jonas Kolstad, Jim Johansen, Krister Wemberg, Ulrik Bergland, Ulrik Saltnes, Vinicius Dos Santos og Bjørn-Otto Willassen.

- Jeg forventer en veldig tøff kamp. De er et godt lag som tabellen tilsier, men vi skal gi dem kamp. Vi vet at vi er i god form selv om de to siste kampene har vært under pari. Det blir moro å se Mathias Normann på motsatt banehalvdel, men forhåpentligvis vil han spille på "feil" lag i kveld, sier Andre Nordheim.

3 kommentarer:

Anonym sa...

artig å se han unge Mathias gå fra benken til fkl til fast plass på glimt2 som e endel hakk bedre.

Anonym sa...

Som anonym over sa, Mathias e klasse i forhold til NR.8 som spiller sentral midtbane for FKL. Mathias e kanskje den beste spilleren FKL har hatt! Tror han gledet seg over å spille mot FKL.

Anonym sa...

Mathias spilte vel strengt tatt under Ignac, som absolutt ikke ønsket at Mathias skulle dra. Beste spilleren Lofoten har hatt er Fredrik Horn :) -Tom