søndag 3. mai 2009

Mjølner vs FK Lofoten

Årets første storkamp i hålogalandserien ble ikke akkorat slik som FKL hadde håpet å sett for seg at det skulle bli. En 16 mann stor tropp reiste lørdag morgen med en god feeling til Narvik får å hente hjem alle poengene, men det skulle vise seg at det ville bli vanskelig

Starting XI

Bendiksen(c)
Nordby - Rishaug - Ekrem - Nordheim
Vasshaug - Rolandsen - Brenna - Schultz
Jensen - Aga

Benken: Siem-Johnsen, Walsøe, Nikolaisen, Holst og Marhaug

FK Lofoten startet kampen friskt og etter bare 20 sekunder stikker Glenn Jensen en ball i gjennom til Daniel Aga som får til en avsluttning som blir reddet på streken. Etter ca 20 min er kampen enda helt åpen og ingen av lagene har egentlig fått festet noe grep. Da velger dommeren å gi rødt kort til Glenn Jensen i en situasjon som undertegnede ikke helt får med seg. Resultatet blir uansett at FKL må spille de gjennværende 70 minuttene med en mann mindre. Og da tar også Mjølner kommandoen i kampen med en gang og det tar ikke lang tid før den tidligere Lofotenspilleren Espen Nilsen plutselig befinner seg på blank goal og setter ballen med innsiden forbi Espen Bendiksen mens alle lofotenspillerne roper etter offside. Men ting kan tyde på at høyreback Nordby sto 5 meter bak linja.

Resten av kampen ble FKL liggende meget dypt og prøver på langa baller men en altfor ensom Daniel Aga får en meget vanskelig oppgave alene på topp. Mjølner produserte også flere store sjanser i kampen. 3 avsluttninger i treverket og en redning på streken var de største sjansene guttene fra malmbyen fikk.

Helt til sist vil vi i FKLofoten blogspot komme med et sitat og oppfordre leserne til å svare under på dette...

"Why do we fall???"

6 kommentarer:

Anonym sa...

latterlig at bloggens far sett sæ sjøl som en av 5 kandidata te å bli toppscorer...

Anonym sa...

Hahaha, han har aldri hatt et problem med selvtillita;) Ser ut som at folket som har stemt har trua på han også da!

FK Lofoten nr 8 sa...

hehehe...må jo vær nån frynsegoda me å lag d hær greian...sku ha fått d oppskreve som dugnadstima! men takk førr de som stem på mæ!

Anonym sa...

andre, kan jo bety andre folk? eller kødda dokker?:) e jo ikke så enkelt å vite. Lofoten kommer på en 3 plass i år.

s0mmerku sa...

Synd det dær, gutta :D Bedre lykke næste gang!

Ivar Morten Normark sa...

ana æ en Espen Nilsen hær inne?? hold dæ på din egen klubb sine sie!!!!! ellers kan du spæll resten av sesongen før Ballangen! eller va det ballstad??