lørdag 9. mai 2009

FK Lofoten vs Grovfjord

Det var i dag FKL skulle reise kjerringa etter 1-0 tapet for mjølner sist lørdag. Mange rokeringer på grunn av skader og suspensasajon skulle gjøre ting vanskelig. Pluss at Grovfjord ikke har et dårlig lag. Johnny Hansen har en fotballfortid i tippeligaen, to utenlandsopphold og 5 kamper med de store guttene med flagget på brystet. Og Roar Christensen med sine 11 år for Tromsø.

FKL XI

Bendiksen(c)
Marhaug - Rishaug - Ekrem - Nordheim
Vasshaug - Schultz - Brenna - Holst
Siem-Johnsen - Rolandsen

subs: Aga, Celius, Pettersen, Rothli, Walsøe

Det var mye vind på Stranda Stadion i dag og begge lag prøvde å benytte seg av dette. Etter bare 1 minutt prøvde Roar "Roardinho" Christensen seg på et langskudd som gikk i tverrligeren. Grovfjord var kanskje det beste laget i første omgang når de prøvde å utnytte den kraftige medvinden men FKL forsvarte seg bra og hadde noen bra muligheter. Den største kanskje når Brenna prøvde seg på et langskudd fra ca 25 meter som keeper må slå til hjørnespark.

I pausen erstatter Daniel Aga Mats Siem-Johnsen som gjør en bra omgang men blir den uheldige utvalgte av trener Tepzicz som ønsker å ha Daniel Aga på banen. Og det skulle ikke gå lang tid før han fikk vist hvor god han er fremfor mål. Et langt frispark fra Ekrem når en sklidende Aga som setter ballen nede ved lengste stolpe og 1-0 til FKL. Ikke lang tid etter vil Tommy "Riquelme" Brenna vise at er bedre en "Roardinho" å kliner ballen i krysset fra ca 25 meter. En virkelig perle fra midtbanekjemperen.
Mot slutten får Grovfjord til en brytning og spiller seg fremover og for tilslutt puttet ballen i målet til 2-1. Og da vil Grovfjord ha mer og setter et solid press på Lofoten. Og Ekrem må også kaste inn håndkledet med en strekk i låret, Men det nærmeste Grovfjord kommer er et frispark fra 17 meter som de plasserer fint 5 meter over målet til Bendiksen. Så helt på tampen får Daniel Aga tak i en lang klarering og alene med keeper gjør isralitten ingen feil og lobber vakkert over keeper til 3-1. Fortjent seier til FK Lofoten som reiser seg fint etter tapet i Narvik.

Og om ei uke er det ny kamp på Stranda Stadion. Da er det Leknes FK som skal gjeste på selveste fotballens dag 16 Mai. Vel møtt til russ og annet godtfolk til fotballfest!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stor og tett som lofotveggen. opp og frem som Nils Arne Eggen.
Gutta vårres skåra mål, mål, mål..

Nu vil æ se andre tokte mot Skånland asså. Leknes e dokker ferdig med og de knuse dokker flat neste gang.

Nu e det ikke tida for å synes synd i sæ sjøl. Spis torsk, drekk tran og tren som fan til neste kamp.

Leknes tapte dokker mot, og de va et forbanna drittlag. La aggresjonen gå ut over de resteranes lagan for resten av sesongen.

Lykke til gutta.
Berg.

Anonym sa...

Gratulerer med leknes kampen, bare å legg opp hele gjengen..Fra keeper tel spiss. Skjemmes...