I dag tok FKL i mot Hardaus fra Ankenes med en ting klart. I dag skulle lage reise seg etter de to siste kampers skuffelser. Men det ble igjen en hard kamp for FKL.

Marhaug - Rolandsen - Ekrem - Nordheim
Rishaug - Nikolaisen - Brenna
Vasshaug - Aga Bublil - Schultz

subs: Rothli, Pettersen, Siem-Johnsen(prof. of the football), Jensen og Holst

Lofoten startet bra i dag og etter bare 5 minutter på klokken sto det 1-0 etter Tommy Brenna knallet en innoverskrudd corner i nota via keeper og tverrliger.
Men mange personlige feil, spesielt fra venstrebacken gjorde at Hardhaus kom inn i kampen og de scoret 2 raske mål. Mot slutten av omgangen viste FK Lofotens Tommy Brenna at ikke vil være dårligere enn hverken Riquelme eller Roardinho da han knallet et nytt langskudd i nota bak en kavende Hardhauskeeper.

I pausen måtte det forandringer til og Glenn Jensen kom inn for Nordheim og Lofoten gikk over til en 4-4-2 formasjon. Men det var fortsatt ruskete i forsvar hos hjemmelaget og Hardhaus fikk gå opp til 3-2. Mot slutten av omgangen ble Roy Ekrem satt frem som midtspiss å det skulle vise seg å være en genistrek av trener Tepszicz. FKL beit seg fast høyt i banen. En perfekt corner fra Jensen treffer Ekrem midt i tobleronehodet og stillingen er 3-3. Kort tid etter kommer en ny corner fra Jensen og Ekrem blir revet ned. Straffe til Lofoten. Den setter Aga Bublil sikkert i mål og vips er det snudd og 4-3 til Lofoten som også ble sluttresultatet. Ingen vakker kamp men vi teller jo ikke stilkarakterene heller. Det ble 3 poeng i dag og alle hjemmepublikum enten de sloss eller ikke burde være fornøyd.

Dagens Lofotengutt: Tommy Brenna - Han jobbet steinhard på midtbanen og kroner kampen med 2 kjempemål