fredag 6. september 2013

FK Lofoten vs Steigen 1-2(1-2)

En miserabel fredag kveld skulle det bli på Stranda Stadion. FK Lofoten sto med bare seire på eget kunstgress frem til toppkampen mot Medkila. Der ble det tap og FK Lofoten ble hektet av i kampen om opprykk. Det har etter det virket som om luften har gått litt ut av guttene. Å bedre skulle det ikke bli mot Steigen.

Schultz(28 min for Jensen)

Det hele startet som det burde. Hjemmelaget jager for å få det første målet. Men da skjer det som kan skje når et lag ikke helt får ting til å stemme. Steigen er i angrep, lofoten har god kontroll, men en klarering går rett i ansiktet på Bjørn Skog og plutselig er angriperen til Steigen alene fremfor mål. 0-1.

Og bare fem minutter senere skulle det andre også sitte. En dårlig klarering på corner gjør at en steigenspiller får avslutte flere ganger og til slutt får han pirket ballen inn. 0-2.

Rett før pause skulle hjemmelaget få en livslinje. Tobias Jensen blir felt inne i sekstenmeteren. Sigve Edvardsen satte den påfølgende straffen sikkert i mål.

I andre omgang satset FK Lofoten mer fremover for å få flere mål. Det gjorde også sitt til at bortelaget fikk flere sjanser ti å score. FK Lofoten hadde flere store sjanser. Blant annet hadde Nordheim og Eriksen hver sin store sjanse mot slutten av kampen. Men den største fikk Sigve Edvardsen. Denne gangen også fra straffemerket, men denne gangen reddet keeperen fra Steigen.
Dermed ebbet kampen ut med en svært skuffende borteseier.

FK Lofoten-børsen(satt av Jan Erik Pedersen)