Sist lørdag spilte FKL bortekamp mot Sortland i blåbyhallen. FKL visste hva de kom til. Kontrollert sinnsykt og pirajapress!

Schultz - Nikolaisen
Kielland - Brenna - Vasshaug
Aga Bublil

Subs: Siem-Johnsen, Marhaug, Holst og Rothli

Kampen startet verst mulig med at Rishaug driblet som bakerste mann, mistet ballen, Sortland slår inn fra venstre, spissen bommer på ballen og ballen går i Nordheim som setter ballen i eget nett! 1 minutt spilt!! Neste mål kom etter ett frispark til sortland på hjørnet av FKL's 16meter. Ballen går i hodet på muren og keeper Bendiksen er på tur ut for å plukkke klare ikke å hente ballen og må bare se ballen gå inn bak seg. 2-0 til sortland som også var pauseresultatet.

Etter en kraftig refs i pausen skulle FKL ut å vise hva de var gode for. Ut gikk Schultz og Rishaug. Og inn kom Siem-Johnsen og Marhaug.
Omgangen startet bra med høyt press og mye ballinnehav til Lofoten. Men som så mange ganger tidligere så slipper Lofoten inn billige mål på tidspunkt der de selv jager scoring. Denne gangen er det Marhaug som bllir lett driblet og "Guffen" på Sortland lobbet over Bendiksen. Da fant Lofoten ut at dette går ikke an. Tor Inge Nikolaisen scoret på et skudd utenfor sortlands 16meter og 3-1. Og 2 minutter senere scoret Mats Siem-Johnsen på et nydelig skudd fra 25-30 meter. Men det var også det FKL maktet i dag, men de hadde nok av store sjanser. Aga Bublil, Ulven og Vasshaug burde kanskje alle ha scoret i denne kampen...