Som sagt ble dette en meget vanskelig kamp. Harstad er et lag med flere gode individualister. Men av å til så kandet være andre ting som avgjør fotballkamper.

Nordheim - Rishaug - Rolandsen - Ekrem
Vasshaug - Nikolaisen - Brenna - Jensen
Aga Bublil - Ulven

Subs: Siem-Johnsen, Schultz(inn for Vasshaug), Rothli, Holst

Kampen startet som forventet. Harstad prøvde å styre spillet og FKL kom på kontringer. Harstad tok første stikk etter 15 minutter. 0 - 2 kom litt tid etter da Jim Johansen fikk forsere over halve banen og langer ut et kanonskudd som seiler inn bak en sjanseløs(?) Bendiksen.

I andre omgang ble Ekrem sendt inn i midtforsvaret, Rishaug ut på høyre back og Nordheim over på venstre. Det var allikevell HIL som fikk det første målet. Denne også av Jim Johansen. Men ta tente FKL også på alle plugger. Ekrem ble sendt opp på topp som tanksenter. Det ga også resultat. FKL svarte umiddelbart ved Glenn Jensen. Lofoten forsatte presset og Daniel Aga fikk presset inn et nytt mål. Det ble også sluttresultatet, men FKL hadde flere sjanser og burdre kanskje også fått minst en, men kanskje også to straffer. Samt at Jostein Kajander burde blitt utvist i første omgang da han handset når Ulven var alene igjennom. Da var stillingen 1-0. Menmen...FKL gjorde ei bra innhenting da alle bare lurte på hvor stor seieren ville bli. Men skuffende allikevell da alle ville ha 3 poeng i dag.