torsdag 13. november 2008

Sammendrag


Tirsdag ble det avholdt møte og middag for spillere og styre i FKL.

Spillere som deltok: Tommy Brenna, Espen Bendiksen, Vegard Pettersen, Glenn Jensen, Markus Rolandsen, Peter Vasshaug, Espen Nilsen, Georg Rishaug, André Nordheim, Jørn Størmer Nordby, Preben Olsen, Eirik Schultz og Jan Erik Pedersen

Sesongen vi har lagt bak oss ble vi enige om at var bak oss og fokus på møtet ble satt til sesongen til neste år.

Ignac Tepsicz kommer til å ta over embete som hovedtrener etter Terje Hansen. Litt forhandling gjenstår, men det ventes å være klart i løpet av kort tid(første treningsøkt me Ignac skulle etter planen være i dag, Torsdag, men grunnet vær og bane venter man til neste uke).
Med seg i trenerteamet er selvsagt fysio Vidar Fosseli og det jobbes med to hjelpetrenere og hvis det lykkes å skaffe disse kan man med sikkerhet si at FKL ikke har for dårlig trenerapparat kommende sesong.
Ignac Tepsicz skal til hjemlandet Ungarn i ca en mnd i Des/Jan og da vil Petter Solli trenet laget.

Trener og styre var enige om ambisjonene til klubben for sesongen 09. Og det er ingen tvil om at klubben skal en vei. OPP.

Det er noen usikkerheter angående stallen. Tepsicz vil ha et minimum på 18 mann i stallen. Innlånte Daniel Aga er ønsket fra flere hold. Kabelvåggutten som ble toppscorer i år både for FKL og Fana IL(uten å score for fana) er likevell ikke fremmed for å bli værende i Lofoten.
Tommy Brenna som har sonet ferdig sin karantene på 10 mnd startet de to siste kampene i sesongen 08 satser for fullt mot sesongen 09. Eirik schultz reiser med 95% sikkerhet bort for å studere etter sommeren 09. Lysvolltvillingene som har slitt i Start siden overgangen fra FKL i sommer har fått beskjed av sportslig utvalg at dørene i FKL står åpne for dem. Tamás Geri og Raymond Gõyri som spilte for Lofoten i 2 div har uttrykt at de ønsker å komme tilbake hvis de finner seg jobb. Raymond som bare fikk spille litt over en omgang før alt i kneet hans kollapset har sagt at han vil vise publikum i svolvær at han ikke bare var her på ferie. Navn som ble nevnt som tilskudd til klubben var:
Frank Vegard Esperø(Kabelvåg IL)
Mats Siem Johnsen(Kabelvåg IL)
Tor Inge Nicolaisen(Svolvær IL)
Ørjan Overholth(Kabelvåg IL)
Anders Løvik(Kabelvåg IL)

FK Lofotens første sportslige utfordring er 29 nov. Da reiser laget til Harstad for å delta i Harstad tidene cup(tidl Lofast cup). Forøvrig ble FKL nr 3 i fjor bak HIL og Senja.

FK Lofoten er påmeldt i Hålogalands vinterserie. Serien er ca fra uke 1 til 12. Samtlige kamper går i blåbyhallen på Sortland. Påmeldte lag er: FKL, sortland, Harstad IL, Mjølner og det spekuleres i Senja, Fauske/sprint og Senja

1 kommentar:

Anonym sa...

Ka med han Jonas Walsøe? E han aktuell?
Siem Johnsen e en undervurdert spiller!! Trur han kan bli en fin tilvekst:)

Cessi