lørdag 8. november 2008

Nedrykk og en ny start


På grunn av mer tilgang til tid vil bloggen starte opp igjen for fullt. Med rykter, treningsrapporter, kamprapporter, intervjuer og annet godis. Den nye starten på bloggen vil Daniel Aga stå for. Han og muligens flere vil bidra til bloggen. Så resten av denne artikkelen har den tapre isralitts signatur :D
Det endte som de fleste hadde spådd på forhånd: tabelljumbo og nedrykk. Årsakene er mange, og jeg vil ikke analysere for mye rundt de. Det er bare å konstantere at vi dessverre ikke var gode nok til å overleve i det gode selskap i 2 divisjon. Så hvordan vil kommende sesong se ut? Har vi enda troen på at et lag styrt av sammarbeidsklubbene KIL og SIL skal bringe fotballen i Lofoten tilbake til gamle høyder? Og hvem vil egentlig ta over Lofoten-skuta etter at Terje Hansen sa takk for seg etter 5 år?
På tross av at vi har underprestert resultatmessig i årets sesong, så føler jeg optimismen rundt en ny sesong i 3 divisjon er stor. Laget er veldig ungt. Vi har flere talenter og jeg vil spesielt trekke frem Markus Rolandsen. Han imponerte meg allerede ifjor, men jeg trodde kanskje 2 divisjon ville komme for hardt på han. Snakk om å ta feil! Han har prestert stabilt etter at jeg kom tilbake på lån fra Fana og bidrar med både duellstyrke, løpskapasitet og kloke pasninger på midtbanen. Han ble også belønnet med kapteinsbåndet i Prinsens fravær, og er en god ambassadør for FK Lofoten. Jeg vet hvem jeg kommer til å stemme på som årets spiller på voten til høyre for denne bloggen.
En ny trener vil også komme inn. Terje Hansen tar over Sortland (nå har vi fått enda enn grunn til å banke hatlag nr 1) etter 5 år med både opp og nedturer. For meg personlig var Terje en god trener. Han har alltid vist meg tillitt, og satsa på meg selvom jeg på mange måter aldri var god nok for å spille med gamle helter som Øyvind Rodahl, Tore Eilertsen, Fredrik Horn og selvsagt min personlige favoritt: Prinsen av Svolvær Roy Ekrem (kulere fyr enn han skal du lete lenge etter:). Så jeg ønsker Terje lykke til videre! Men tilbake til oss og vår nye trener. Mye tyder på at Ignac får ansvaret for å lede oss til opprykk. En kunnskapsrik trener med en klar visjon om hvordan fotball skal spilles (This is the football!). Han er en annerledes trener enn Terje. Mer aktiv på treningsfeltet, flere finuerlige øvelser som nok kommer til å forvirre Jørn Nordby, Tommy Brenna og co, og så er han mer inkluderende og gir klare tilbakemeldinger under og etter hver trening. Jeg er veldig spent på hvordan han vil påvirke laget og spillet vårt, og gleder meg allerede til vi kommer igang igjen!
Det eneste usikkerhetsmomentet slik jeg ser det er spillerstallen. Hvem vil fortsette, hvem gir seg, vil Alfen nok engang komme seg tilbake i form? Vi skal ha et møte 12 november hvor dette vil bli diskutert, og ting vil ble mer klart da. Ryktet skal ha det til at Mats Siem ønsker seg tilbake. En Mats med selvtillitt og nye friskhus-muskler vil være et positivt bidrag til laget.

Jeg vil også benytte anledninga til å gi ros til det nye styret. Roger og Edel Annie Knutzen har gjort en strålende jobb for oss, og jeg kan så lenge jeg har vært med aldri huske at det har vært så stille rundt det administrativet i klubben. Keep up the good work!:)

Tilslutt vil jeg takke redaktør, stopperkjempe og min gode venn Andre Nordheim. Jeg har med glede sett at han endelig har fått den sjansen han lenge har fortjent, og han har vært vår beste forsvarsspiller i år! Han har også opprettet og gitt nytt liv til denne herlige bloggen, og jeg både håper og tror han vil fortsette like aktivt som før. Blir han vår nye kaptein under Ignac?? Det står ikke på lysta hans ihvertfall;)
Good night and good luck

Best wishes Daniel Aga

3 kommentarer:

Anonym sa...

Spiller Lysvoll guttene ennå for lofoten?

Anonym sa...

de spiller for tiden på Start IK sitt andrelag som vant serien, og kvalikken til 2 div. og etter rapportene så har de fått lite tillit og er på tur bort fra klubben

Anonym sa...

Utrolig bra bilde Aga. Du har litt Hans Jørgen look på det bilde. Tror du er arvtakeren;)