tirsdag 25. desember 2007

GOD JUL TIL ALLE!


Nordheims blogspot vil ønske alle en flott jul og vil i denne anledning oppfordre alle som leser om at ikke alle har en like fin jul som oss og sende en hilsen til en som spiller på FK Lofoten og er en ekte lofotværing!!!


Ervin Balla som har spilt på FKL og en dag kommer tilbake og spiller for oss igjen, sitter bortgjemt et sted i jula langt fra alle som er glade i han. Vis at du bryr deg å send en hilsen til han her!


6 kommentarer:

Camilla Knutsen sa...

Hei Ervin! Tenkte å sende en liten hilsen fra meg i USA.
Vet mange savner deg der hjemme, og at ALLE håper alt skal ordne seg for deg. Jeg tenker og ber for deg, og ønsker deg en riktig god jul og ett godt nyttår. (Nytt år, nye muligheter!!)
Mange gode klemmer
Camilla!

Anonym sa...

Halla Ervin! mått send dæ en litn julehisning! håpa alt går bra og du kan atter en gang kom telbake tel lofoten! og håpa du får ei fin jul og ett godt nyttår, det ekje en sjel i lofoten som ikke håpa du kommer telbake!
en Bearhug fra mæ!
Espen Vassa

Anonym sa...

Håpa du får ei god jul å ett godt nytt år Ervin! Nytt år,nye sjansa. Imu.

Anonym sa...

God Jul & Godt Nytt år Kjære Ervin!
Håpa alt ordna sæ nu i det nye året og at du kan kom tilbake til Svolvær og FK Lofoten! Æ vet ALLE savna dæ kjempe mye!! Store gode klemma fra Mariel!

Anonym sa...

Ønsker FK Lofoten lykke til i 2.divisjon neste år. Har tro på at laget kan stolt forsvare Hålogalands ære, og vil følge godt med.

Anonym sa...

Hei Ervin! Hyggelig samtale med dæ for ei stund tilbake! Husk vi e her for dæ, så om du treng nå e det bare å ring:)