på grunn av oppkjøring til kvalikkamp mot Innstranden den 13 oktober har man ikke fått tiden til å skrive om den siste seriekampen på myre mot morild!

Nordheim     -     Brenna     -      Alfen
Nilsen     -     Ekrem      -     Aga

Subs: Normann(45 min for bendiksen), Siem(30 min for Alfen) og Pedersen(25 min for Nordheim)

Subs not used: Celius

FKL startet kampen oppskriftsmessig og kjørte over Morild men fikk ikke mål før Alfen banket inn et frispark fra ca 1000 meter etter halvspilt omgang.

2 - 0 kom etter dødball. Toppscorer Aga prøver å avslutte på mål men blir blokkert, men Markus Rolandsen sprang inn på bakerste stolpe og nicket ballen sikkert inn i mål. Hans første for FKL! VELL FORTJENT!!!!!

3 - 0. Aga kom fri på venstre kant og la inn til en Espen Nilsen som banket ballen sikkert inn ved første stolpe. det var også pauseresultatet. i pausen fikk FKL beskjed om at målene ikke var viktig og at man bare skulle kose seg. Sten"the brick wall" Normann kom også inni pausen og fikk sin første omgang som keeper i årets sesong...

Espen Nilsen fikk omgangens første mål da han forserte flere mann og satte ballen sikkert i mål. 4 - 0

men da skulle plutselig morild ta over litt med litt hjelp fra kaptein Knutzen. han skulle drible som bakerste mann og det gikk jo rett åt skogen. morild kom igjennom og fikk en redusering. 4 - 1 til FKL.

og like etterpå kom et lyn fra klar himmel da et skudd fra ludleiv gikk rett i vinkelen fra 20 meter. 4 - 2

på dette tidspunktet var det en go del nerver og morild kunne fort ha scort flere, men Toppscorer Daniel Aga ville det anerledes, som på kort tid skulle forsere mange mann og banke inn 2 raske mål. 5 - 2 og 6 - 2

og helt på tampen skulle morild få sitt siste mål på et hardt frispark. 6 - 3 og FKL var sikret seriemesterskapet!!!!!!! FK FK LOFOTEN FK!!!!!!