tirsdag 27. februar 2007

trening tirsdag 27 feb


treningen i dag startet me skryt fra gaffer(bildet) om gårdagens trening.
fikk åsså en kjedeli beskje om at Anders Løvik har kasta inn hånkle, å blir ikke me videre av familiære årsaker, og muli arvtaker blir en av de bedre spillerne fra fjorsesongen, Trygve Eriksen som for tiden studerer i tromsø...
med i dag: Normann, alfen, aga, siem, nordby(sidellinja), pettersen, sortland, celius, brenna, nordheim, rolandsen, ekrem, knutzen
ikke med: bendiksen(jobb), skjeseth, sivertsen(utenbyspiller), nilsen

Klokka 16.05 gikk vi i gang me 4-kant. ble en del tunneler i dag. i den unge: 2 på daniel aga og 5 på christoffer sortland(!!). blandt den eldre garde(!?) ble det tatt en vakker tunnel på alfen av roy ekrem. Nordheim tok 2 tunneler, henholdsvis på ROY og ANDY(!!!) han tok også en på sten bjarne, men celius sto å sov så den ble ikke tellende.

Hoveddelen ble med scåringsone pga at vi bare hadde en keeper. i scåringsonen sto siem, før han ble byttet med Wiggo Pettersen(!).
rødt lag: nordheim, brenna, pettersen, sortland, siem
blått lag: aga, ekrem, celius, alfen, knutzen, rolandsen
ganske kjedeli bortsett fra at det holdt på å bli slosskamp mellom roy ekrem og tommy brenna, etter en stygg takling av førstnevnte. muli knepen seier til blått lag.
treningen ble avsluttet me overlapping og 1 vs 1, og siem byttende med normann i mål.

etter trening ble vi igjen og hjalp til på treningen til KIL HC i litt over en halv time, der brenna var på nippen til å gå hjem etter å ha blitt overspilt av laukvik(rune)

det skal åsså sies at undertegnede fikk en del kjeft av kromtappen på laget(brenna) både i dag å i går...

i morgen: corepuls på friskhuset

Ingen kommentarer: