onsdag 30. mars 2011

Spillernytt

Det har vært mange nye spillere inne på FK Lofoten i vinterens kamper samt noen i avgang.

Runar Hansen som kom til FKL sist sommer har har gått på utlån til Ballstad UIL frem til sommeren pga jobb og skole. Han var forøvrig ikke velkommen tilbake til moderklubben LFK som uttalte at de ikke ville ha en vinglepetter. UFORSKAMMELIG!! Men heldighvis for både FK Lofoten og Runar selv så er Ballstad et mye bedre alternativ og Runar får muligheten til å lære noen triks fra selveste fotballens messias, MÅLPÅL Berg, som selv har en fortid i FK Lofoten.

Tobias Jensen, som til daglig tjener til livets brød på Ballstad UIL har vært med FK Lofoten gjennom vinteren og er svært gledelig også klubbens toppscorer i vinter. Tobias som ble 18 år 1. mars er broren til tidligere storscorer og nåværende bodybuilder Glenn Jensen. Vi ønsker at Tobias får en flott sesong i år og fortsetter å bøtte inn mål.

Fra Kabelvåg har spillere som Sigve Emil Lied Edvardsen fått muligheten til å vise seg frem. han har spilt flere kamper og puttet flere mål. Emil, 17, er en lynrask spiller som klubben kan få mye morsomt med i årene som kommer.

Jon-Helge Lied Thom kommer også fra akademiet til Kabelvåg Idrettslag. Han er enda 16 år men har utmerket seg på en veldig positiv måte.

Fra SIL har Eirik Maddocks, 18, og Stian Vik Malnes, 19, fått prøvd seg. Begge spilte bra i kampen mot mot Høken. De har enda vært så lite med at vi får komme tilbake litt senere om disse spillerne.

Forøvrig har bodybuilderen Glenn Jensen gjort comeback for FK Lofoten. Man kan trygt si at det er muskler på topp.

Ingen kommentarer: