lørdag 13. februar 2010

FKL vs Morild

Sist lørdag spilte FKL sin første treningskamp og første kamp i vinterserien for året. Morild IL var motstander.

Morild er nyopprykket til tredjedivisjon og har hentet inn 11 nye spillere foran 2010 sesongen. 6 av disse er hentet fra Lofotens rivaler i Blåbyen, deriblant Frank Poulsen og Hans Nyvoll. Morild spilte også kamp helgen før og da slo de Medkila 3-2

FK Lofoten skulle stille med en 16-mannstropp på Sortland sist helg men da Alf Jenmar Jeremiassen måtte melde forfall ble Jonas Walsøe hentet inn i hans sted.

Tropp mot Morild IL:
Steinar Jensen (kee)

André Nordheim (fors)
Jan Erik Pedersen
Andreas Knutzen
Andreas Marhaug
Sindre Fagerlid
Martin Andreassen
Anders Løvik
Espen Vassbotn

Ørjan Overholth (midtb)
Tor Inge Nikolaisen
Georg Rishaug
Ivan Jokic
Markus Schultz

Ulf Kielland (Angrep)
Jonas Walsøe

Starting XI:
Jensen
Nordheim - Knutzen(c) - Pedersen - Marhaug
Nikolaisen - Løvik
Overholth - Rishaug - Schultz
Kielland

De første 10 minuttene av kampen var et sorgens kapittel med feilpasninger og ellers mye rart, men nesten som forventet på en VELDIG stor bane i forhold til hva FKL er vant med. Men etter de 10 første minuttene tok det seg opp og årets første mål var av den merkelige typen. FKL fikk frispark helt ute ved linja på midtstreken. Andreas Knutzen slår ballen inn i feltet og keeperen går opp og fister ballen i eget mål. 2-0 kommer etter mektig spill av Georg Rishaug som tar med seg ballen ut på høyresiden og slår flatt igjennom målgården til en ledig Ulf Kielland som enkelt putter ballen inn. 3-0 kommer etter et langt oppspill fra Jan Erik Pedersen som Rishaug plukker opp å nærmest springer i mål etter å ha rundet keeperen. 3-0 var også pauseresultet

I pausen kom Martin Andreassen og Sindre Fagerlid inn for André Nordheim og Markus Schultz

Andre omgang var ikke mye å skrive hjem om bortsett fra 4-0 målet. Der jobber Ørjan Overholth hardt på høyrekanten, kommer seg rundt mannen sin og legger flatt ut 45 grader til Fagerlid som banker inn 4-0 med høyrefoten.

De andre byttene:
Vassbotn for Marhaug
Jokic for Løvik
Walsøe for Overholth
Løvik og Overholth kom inn igjen mot slutten for Knutzen og Kielland

Summa summarum så vant FKL greit 4-0 null men må konstantere at de har mye å gå på selv i fraværet til Brenna, Aga, Ekrem, Jeremiassen og flere.

Ingen kommentarer: